Rituals

Butikksjef Rituals

Rituals Cosmetics søker nå en dyktig butikksjef til Rituals butikk på Sandvika Storsenter.

Som butikksjef er du ansvarlig for budsjettert omsetning, kostnader og resultat, samt for planlegging og strukturering av butikk, lager, kampanjer, utdanninger og personale. Som leder er du tillitsvekkende og du skaper en positiv stemning ved å være et forbilde som alltid er tilgjengelig i butikken. Du rapporterer til Area Manager, som er din mentor og som er den personen som hjelper deg med å vokse. Du spiller en viktig rolle for å sikre at våre kunder skal få en hyggelig og avslappende stund hos oss.

OPPGAVER

Som butikksjef har du totalansvar for butikkens operative og økonomiske deler. Du drives av vårt høye servicenivå og informerer våre kunder om produktene og Rituals filosofi, kunnskap du utvikler gjennom en innholdsrik utdanning gjennom Rituals Academy.

KVALIFIKASJONER

  • Du er en erfaren selger som har hatt personalansvar og som er vant til å coache andre
  • Har du erfaring som butikksjef, alternativt som avdelingssjef innen varehandel er det et stort pluss
  • Du behersker Office-pakken
  • Det er viktig at du snakker flytende norsk og behersker engelsk, og at du er flink til å kommunisere
  • Du er fleksibel angående arbeidstid og kan jobbe kvelder og helger
  • Du er ærlig og med integritet
  • Du må være over 18 år, beherske norsk og engelsk

Vi tror sterkt på et `lead by example´ og at våre ledere er `hands on´ ute på gulvet sammen med sitt team. Videre er du opptatt av å være `best in class´ i ditt arbeid. Du er fleksibel, engasjert og drives av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder. I tillegg til dette så er du en lagspiller som er tilgjengelig for din butikk og dine ansatte, og du kan arbeide i intensive perioder for eksempel ved juletider.

HVORFOR SKAL DU VELGE RITUALS?

Rituals er et innovativt selskap i vekst der vi legger vekt på at både våre kunder og ansatte skal få en god opplevelse. Dette gjør vi ved at vi alltid søker etter autentiske mennesker som ønsker å vokse. Vi tilbyr derfor våre ansatte gode utviklingsmuligheter, herunder ulike kurs i blant annet hudpleie, makeup og salg og service. På denne måten blir vi `best in class´ og kan gi våre kunder en meningsfull opplevelse.

Du får en innholdsrik utdanning gjennom Rituals Academy for å utvikle din kunnskap om selskapet, våre produkter samt salgsteknikk. Vi tilbyr deg et inspirerende og serviceinnstilt arbeidsmiljø. For å introdusere deg for Rituals har vi et velkomstprogram som heter Get Ritualized, som hjelper deg å komme i gang når du begynner din karriere hos oss.

INTRESSERT?

Å finne de rette kandidatene med den rette kompetansen er veldig viktig for oss. Om du er interessert i å arbeide hos oss, og din profil passer med den vi søker etter, så ser vi frem til å motta din søknad. Kandidater som ikke søker gjennom vårt rekrutteringssystem vil ikke bli vurdert.

ARBEIDSTID:

TIMER PER UKE: 37,5

Om stillingen

Stillingstittel
Butikksjef
Stillingstype
Fulltid
Omfang
100%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Mai

Søk på stillingen