Sprell

Butikkselger Sprell leker

Butikkselger søkes til Sandvikas fineste lekebutikk! Vi søker flere dyktige kollegaer til butikken vår på Sandvika Storsenter.

Vi ser etter deg som er over 18 år og som vil elske å glede store og små med salg av flotte leker, utstyr og barneromsinteriør.

Stillingene vi skal fylle er 2 deltidsmedarbeidere i ca 20% stilling med mulighet for å jobbe mer i ferier, ved sykdom eller ved behov. Spesielt mot jul blir det ekstra mye jobbing!

Vi ser etter deg som er blid, positiv, engasjert og glad i salg. Kjenner du deg igjen i dette er kanskje du den vi leter etter.

Vi ønsker å jobbe med deg som er genuint serviceminded, ønsker å gi kundene den beste handleopplevelsen, har god arbeidskapasitet, er løsningsorientert og trives med ansvar. Er du i tillegg initiativrik blir vi ekstra glade! Erfaring fra varehandelen er bra, men ikke nødvendig. Så lenge du evner å lære, er motivert for å gjøre en god jobb og har det rette glimtet i øyet skal vi lære deg det du trenger for å lykkes hos oss.

Siden butikken vår er åpen både dag, kveld og i helgene vil arbeidstiden din være skiftende og dette må du like.

Arbeidsdagen hos oss er variert, men i hovedsak vil dagene bestå av å tipse og råde kundene våre på salg av leker og interiør, håndtere kassen, varepåfylling, rydde, oppgjør, lære deg produktene våre (produktinteresse) og sørge for at vi har det rent og pent i butikken.

Du må ellers snakke flytende norsk og beherske engelsk. Har du et øye for god vareeksponering er det et pluss.

Høres dette ut som en jobb du kunne tenke deg eller kjenner du noen som kan passe?

Nøl ikke med å sende oss en CV og en kort motivasjonssøknad. Vi gleder oss til å høre ifra deg :-)

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkselger
Stillingstype
Deltid
Omfang
Deltid, ca 20% stilling
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen