BlogStyle_SS21

Vi er glad for å samarbeide med influenserne Nina Sandbech og tvillingene Vita & Wanda Mashadi.

Legg til i kalender
Når
3. mai til 16. mai
Hvor
Senteret

BlogStyle er kampanjen hvor vi samarbeider med influensere som plukker sine sesongfavoritter på senteret. Vi vet de inspirerer mange og ønsker å vise litt av det store utvalget våre flotte butikker har.

Vi inviterte Nina, Vita og Wanda til en fotoshoot, hvor de stylet sine antrekk til sin personlighet. Det ble en morsom dag og sørget for mange flotte og inspirerende bilder.

Personlige favoritter

De har alle tre vært en hel dag på senteret og plukket ut sine favoritter. Disse kan du enkelt se i butikken, da de har en egen tag på seg. Så ta en runde og se hva de har funnet av vårens nyheter. Da kan du også kjenne på materialene og prøve og se om det blir din favoritt.

Instagram takeover

Denne våren skal Nina, Vita og Wanda ha sin egen dag hvor de tar over vår konto på Instagram. Sørg for å følge oss her og se hva de poster av inspirasjon. Det er store sjanser for at det blir en konkurranse også!

Det er vår i luften, solen varmer og vi gleder oss over lysere dager. La deg inspirere og møt våren med stil!

3 jenter som står ved siden av hverandre. Tvillingene Vita og Wanda og Nina Sanbech
Vita & Wanda Mashadi og Nina Sandbech
Nina Sanbech i lilla joggedress
Nina Sandbech
To jenter, med mørkt langt hår som poserer i forskejllige vårantrekk.
Vita Mashadi
To jenter, med mørkt langt hår som poserer i forskejllige vårantrekk.
Wanda Mashadi

Nina Sandbech

Farger, farger, farger, det er signaturen til denne spreke jenta fra Rykkinn. Nina syr og redesigner gamle plagg også og kombinerer det med sesongenes siste trender. Vi skjønner at Nina har mange følgere som lar seg inspirere av hennes unike stil. Se Ninas favoritter fra Sandvika Storsenter her.

Vita Mashadi

Vita ble først kjent ved deltagelse i Robinsonekspedisjonen sammen sin eneggede tvilling Wanda og har siden den gang underholdt det norske folk med kjappe replikker og smittende humør. Vita har blitt et stilikon og inspirerer både til trening og i stil. Se Vita sine favoritter her.

Wanda Mashadi

Wanda ble først kjent ved deltagelse i Robinsonekspedisjonen sammen med sin eneggede tvilling Vita. Med sitt energiske seg, og smittende humør gledet de mange TV-seere sammen. I 2017 var det premiere på NRK1 serien ”Vita og Wanda” og våren 2019 dyrket Wanda og Vita sin brennende interesse innenfor mote, og ga ut boken ”Våre beste stylingstips”. Se Wanda sine favoritter her.