Meny
 
hånd som holder fire forskjellige kort

Paperchase-kort fra Norli kr 69,-

Vi har kortene til din kjære!

Både morsdag og Valentine’s Day står for tur, og det skal selvfølgelig markeres med et morsomt, vakkert eller stilig kort som beskriver deres forhold.

På Sandvika Storsenter har vi kort i alle variasjoner, slik at du kan konsentrere deg om budskapet. Her er de beste kortene til Valentine’s og morsdag.

 

Selv om innholdet i kortet er det viktigste, er et personlig kort som beskriver mottakeren vel så viktig. Enten du går for et hjemmelaget kort, eller ser etter det perfekte kortet som gjenspeiler ditt forhold til din kjære, vil du garantert finne kortet for din utkårede her på Sandvika. I bokhandlene Notabene, Norli og Ark finner du et imponerende utvalg kort spesielt for morsdag og Valentine’s, så her er det bare å velge og vrake.

 

david-andersen

kr 49,-

 

DAVID-ANDERSEN

kr 69,-

HOME & COTTAGE

kr 39,-

 

norli

kr 69,-

 

Vi falt også pladask for de vakre kortene hos David-Andersen, Kremmerhuset og Home & Cottage, om din kjære liker det mer minimalistiske og stilrene. De kreative og lekre kortene fra Paperchase hos Norli er en kunst i seg selv, som både mamma og din utkårede vil sette pris på.

 

Hos Panduro Hobby finner du i tillegg alt du trenger til å lage ditt eget kunstneriske kort, eller kanskje kan du sammen med barna lage noe helt spesielt til morsdagen?

 

  • Kort_Nille_kr29-pr-stk.jpg
  • Kort_Nille_kr29.jpg
  • Kort_Nille_kr29_.jpg

Kort fra Nille 29,- kr/stk

 

For lekne par anbefaler jeg dere å ta turen innom Nille og Mye Moro, som har en rekke utradisjonelle, søte og morsomme kort til nettopp din kjære. Med en lekker bukett fra Blomsterglede eller Mester Grønn, litt søtt fra Lakrids, Dropsen eller SebastienBruno og et kort med fine ord, vil du garantert få en stjerne i boka på både morsdag og Valentine’s.

 

Kort fra Norli 39,- kr/stk

 

Oppmerksomheten du gir teller, og det er utrolig hva vakre ord på et personlig kort betyr for den heldige mottakeren. Stikk innom oss på Sandvika Storsenter, så hjelper vi deg med å finne akkurat det kortet du ønsker å gi på Valentine’s og morsdag.

 

Hilsen Line

Sist endret - 04 februar 2019