Meny
 
hånd som viser frem ring fra thune

Ring fra Thune 1750,-

Valentinsgavene til din kjære

Den store kjærlighetsdagen nærmer seg med stormskritt. Enten du og din kjære feirer den stort eller bruker den for å tilbringe litt ekstra tid sammen, finner du det du trenger for å gjøre dagen spesiell for dere begge på Sandvika Storsenter.

Jeg må innrømme at jeg elsker Valentine's Day! For meg er det en dag vi setter av til å pleie forholdet, ved å lage en god middag hjemme eller gå ut og spise. Vi pynter oss for hverandre, og det hender at jeg både får og gir kort, blomster og en oppmerksomhet.

 

Kjærlighet på pinne fra Dropsen 30,-

 

Akkurat nå fylles hyllene på Sandvika med kjærlighet, i form av kort, kopper, blomster og sjokolade slik at du enkelt skal finne det du trenger for å vise din kjære hvor mye hun eller han betyr for deg. Hva med å fylle en hjertepose med godsaker dere kan dele? På Dropsen finner du fristende søtsaker som du kan få lekkert dandert i gaveposer.

 

next to nothing

BH 1400,-

Truse med hofteholder 995,-

 

rituals

Gavesett 435,-

 

Mange bruker dagen som en mulighet til å gi sin kjære en oppmerksom gave, som et vakkert smykke, fine hansker, en klokke eller undertøy. Vi elsker undertøyet fra Lise Charmel på Next to Nothing, i kjærlighetens farge. På Rituals finner du vakre gaveesker til han og henne med velværeprodukter din kjæreste vil nyte. 

 

Hansker fra Hanskeriet fra 799,-

 

Jeg må innrømme at jeg selv har vært litt dårlig på å gi gaver på Valentine's Day, men denne gangen har jeg lyst å gi min kjære litt ekstra oppmerksomhet i form av et par fantastiske hansker fra Hanskeriet eller et deilig skjerf i 100 % kasjmir.

 

Caps 350,- og lue 299,-. Begge fra Lokk.

 

Platekompaniet finner du gavene til musikkelskeren. Hva med å overraske kjæresten din med en vinylplate fra favorittbandet? På Lokk kan du sette en personlig vri på en kul caps eller lue, som blir laget mens du venter.

 

Øredobber fra David-Andersen 4800,-

 

Tradisjonelle valentinsgaver som smykker finner du i alle prisklasser og versjoner på våre mange gullsmeder. Min drømmegave er de nydelige øredobbene fra Efva Attling på David-Andersen.    

 

Husk at du også kan kjøpe gavekort hos kundeservice som din kjære kan bruke på hele senteret! Her kan du lese mer om gavekortet.

 

Happy Valentine’s Day!

Hilsen Line

Sist endret - 05 februar 2019