Trygg handel

Bruk munnbind og hold 1 meter avstand når du besøker Sandvika Storsenter.

Munnbind og 1 meter avstand

Fra 15. desember gjelder nye nasjonale smitteverntiltak.

Det er påbud om bruk av munnbind der det ikke er mulig å holde minst 1 meters avstand i butikker, kjøpesentre og serveringssteder. Derfor oppfordrer vi til at du bruker munnbind når du besøker Sandvika Storsenter.

Plikten til å bruke munnbind gjelder ikke for barn under 12 år, eller for de som av medisinske eller andre årsaker ikke kan bruke munnbind.

Plikten til å bruke munnbind gjelder ikke mens man sitter på en fast tilvist plass eller ved et bord på serveringssted. Serveringssteder har plikt til å registrere gjester for å kunne varsle ved smitteeksponering.

På Sandvika Storsenter deler vi ut gratis munnbind i Kundeservice og i Vekterservice.

Hold høyre

Hold til høyre overalt hvor du går i senteret, så glir trafikken sømløst, samtidig som det blir enklere å holde 1 meter avstand til hverandre.

Luftkvalitet

Sandvika Storsenter har god balansert ventilasjon og skifter ut all luft ca. 3 ganger i timen. Det innebærer at all luft går gjennom godkjente filtre med meget høy virknings-/filtreringsgrad både på luft inn og ut av senteret. Ingen omluft. Ren ny luft hentes fra tårn over tak, der ingen mennesker kan komme i nærheten av luften.

Maks antall kunder i butikk

Vi følger med på antall kunder inn og ut av senteret for å sikre at det er mulig å opprettholde 1 meter avstand inne hos oss. Butikkene har satt opp plakat ved inngangen, slik at du kan se hvor mange kunder som kan være i butikken samtidig. Hjelp oss ved å respektere maks antall i butikk og hold 1 meter avstand ved kø.

Takk for at du bidrar til en trygg handel.

Er det travelt nå?

Ønsker du å ta turen utenom de mest travle periodene, kan du sjekke hvor travelt det er HER.