Meny
 

Om senteret

Sandvika Storsenter skal ha alt du ønsker deg – og det lille ekstra.

 

Sandvika Storsenter er Norges største kjøpesenter målt i omsetning.  Senteret ligger sentralt i Sandvika lett tilgjengelig fra E18, E16, tog- og busstasjon. Sandvika Storsenter har 2.400 parkeringsplasser og tilbyr sine kunder 3 timer gratis parkering mot synlig P-billett.

 

Med 192 butikker og spisesteder har senteret en bred butikkmiks bestående av både kjede- og nisjebutikker. Sandvika Storsenter har spesielt god dybde innenfor bransjene mote, sport, elektronikk, hus og hjem, barn og helse/velvære.   

FRA DRAMMEN

Kjør E18 i retning Oslo. Ta av til høyre i det du ser senteret på venstre hånd. Hold deretter til venstre under E18 og følg skiltene til parkeringshuset. Benytter du deg av offentlig kommunikasjon, kan du ta tog eller buss 761 fra Asker. 

FRA OSLO 

Kjør E18 i retning Drammen. Ta av til høyre i det du har kjørt over Sandviksbroen (samme vei som til Hønefoss). Følg skiltene til parkeringshuset. Ønsker du å reise kollektivt, er tog å anbefale sammen med buss. Fra Oslo Bussterminal kan du benytte 151, 163, 761 eller 762.

KOLLEKTIVTRANSPORT

Tog og busstasjonen i Sandvika ligger ca. 3 minutter fra storsenteret. 
Rutetider for tog finner du hos NSB 
Rutetider for buss finner du hos Ruter

 

PARKERING

Sandvika Storsenter tilbyr tre timer gratis parkering per døgn mot synlig P-billett innenfor senterets åpningstider.

  

minishoppere

Vi har små handlevogner, kalt minishoppere, til bruk for våre kunder. Les mer her.

 

CHARGE TO GO DIGITAL LADESTASJON

Du kan lade telefonen eller lesebrettet ditt mens du handler i ladestasjonen på Nytorget. Tjenesten er kostnadsfri, og krever ingen mynt. Ladetiden er 30 minutter og dine personopplysninger er 100% beskyttet under ladingen.

 

Lås skapet du legger enheten din inn til lading, og ta med nøkkelen. Dersom du ikke setter ladekabelen inn i enheten, vil du heller ikke få låst skapet.  Det er kun du som har nøkkel til skapet, så ta godt vare på nøkkelen. 

 

Oppbevaringsskap

Du finner oppbevaringsskap ved toalettene i gammel del.

Det har rom av ulike størrelser, så du vil finne et som passer enten du har med deg en stor koffert, eller ønsker å legge fra deg ytterjakken.

 

Boksene låses enkelt med tallkode.

Oppbevaring over flere dager er ikke tillatt. 

 

Røde kors innsamling av tøy og tekstiler

Røde Kors-container finner du på P3 (parkering), ved inngangen på Stortorget som vender mot Servicebygget.

Les mer her.

Kartkoordinater

Breddegrad: 59.89013
Lengdegrad: 10.52132

Kontakt oss