Meny
 

Om senteret

Sandvika Storsenter har alt du ønsker deg

Sandvika Storsenter er Norges største kjøpesenter med nesten 200 butikker og spisesteder. Sandvika Storsenter ligger sentralt i Sandvika lett tilgjengelig fra E18, E16, tog- og busstasjon og med over 2.000 parkeringsplasser og ladestasjoner hvor du får 3 timer gratis parkering i senterets åpningstid.

 

Med både store norske og internasjonale kjedebutikker og mindre nisjebutikker finner du det meste innen mote, sport, elektronikk, helse, livsstil, hus og hjem på Sandvika Storsenter. På Sandvika Storsenter ligger også ZARA med to etasjer for dame, herre og barn. Matbutikkene Meny og Extra finner du i hver sin ende av senteret med kort vei til p-huset. I Kundeservice kan du sende og hente pakker. 

 

Se oversiktskart over Sandvika Storsenter

FRA DRAMMEN

Kjør E18 i retning Oslo. Ta av til høyre i det du ser senteret på venstre hånd. Hold deretter til venstre under E18 og følg skiltene til parkeringshuset. 

FRA OSLO 

Kjør E18 i retning Drammen. Ta av til høyre i det du har kjørt over Sandviksbroen (samme vei som til Hønefoss). Følg skiltene til parkeringshuset. 

KOLLEKTIVTRANSPORT

Tog- og busstasjonen i Sandvika ligger ca. 3 minutter fra Sandvika Storsenter og direktetog fra Oslo sentralstasjon til Sandvika tar ca.14 minutter.
Rutetider for tog finner du hos NSB 
Rutetider for buss finner du hos Ruter

 

PARKERING

Sandvika Storsenter har ca 2100 p-plasser og billettløs 3 timer gratis parkering i senterets åpningstid. Registreringsnummeret blir automatisk lest ved inn- og utkjøring i p-husene. Parkerer du innenfor gratistiden trenger du ikke foreta deg noe. Ønsker du å parkere utover gratistiden, benytt Park Link app'en eller betal på p-automat når du kjører ut av p-huset.

  

TjENESTEr som innebærer utlån av artikler med håndkontakt er midlertidig stengt pga. situasjonen.

Kid Cars Handlevogn - tjenesten er midlertidig stengt

Handlevognbiler eller Kid Cars, finner du ved inngangen fra parkeringshuset på P3 og P5 i gammel del av Sandvika Storsenter. Disse har myntinnkast på kr 10 og kr 20.

 

minishoppere - tjenesten er midlertidig stengt

Minishoppere er små handlevogner med et barnesete, og disse finner du i rullebåndsobbyen innenfor P3 og P5 Stortorget, og på U1 Nytorget. Myntinnkast 20kr. 

 

Oppbevaringsskap - tjenesten er midlertidig stengt

Oppbevaringsskap finner du ved Kundeservice på Stortorget 1. etasje. Oppbevaringsskapet har rom i ulike størrelser, slik at du kan finne et som passer enten du har med deg en stor koffert, eller ønsker å legge fra deg ytterjakken. Skapet låses enkelt med tallkode. Oppbevaring over flere dager er ikke tillatt. 

 

Røde kors innsamling av tøy og tekstiler

Røde Kors-container finner du i pakeringshuset P3 ved inngangen på Stortorget som vender mot Servicebygget.

 

Kartkoordinater

Breddegrad: 59.89013
Lengdegrad: 10.52132

Kontakt oss