Meny
 

Om senteret

Sandvika Storsenter har alt du ønsker deg – og det lille ekstra.

 

Sandvika Storsenter er Norges største kjøpesenter målt i omsetning.  Senteret ligger sentralt i Sandvika lett tilgjengelig fra E18, E16, tog- og busstasjon. Sandvika Storsenter har 2.400 parkeringsplasser og tilbyr sine kunder 3 timer gratis parkering mot synlig P-billett.

 

Med 192 butikker og spisesteder har senteret en bred butikkmiks bestående av både kjede- og nisjebutikker. Sandvika Storsenter har spesielt god dybde innenfor bransjene mote, sport, elektronikk, hus og hjem, barn og helse/velvære.   

 

Se oversiktskart over Sandvika Storsenter

FRA DRAMMEN

Kjør E18 i retning Oslo. Ta av til høyre i det du ser senteret på venstre hånd. Hold deretter til venstre under E18 og følg skiltene til parkeringshuset. Benytter du deg av offentlig kommunikasjon, kan du ta tog eller buss 761 fra Asker. 

FRA OSLO 

Kjør E18 i retning Drammen. Ta av til høyre i det du har kjørt over Sandviksbroen (samme vei som til Hønefoss). Følg skiltene til parkeringshuset. Ønsker du å reise kollektivt, er tog å anbefale sammen med buss. Fra Oslo Bussterminal kan du benytte 151, 163, 761 eller 762.

KOLLEKTIVTRANSPORT

Tog- og busstasjonen i Sandvika ligger ca. 3 minutter fra Storsenteret. 
Rutetider for tog finner du hos NSB 
Rutetider for buss finner du hos Ruter

 

PARKERING

Sandvika Storsenter tilbyr tre timer gratis parkering per døgn innenfor senterets åpningstider mot synlig P-billett eller registrert parkering i Park Link app'en.

  

Kid Cars Handlevogn

Handlevognbiler eller Kid Cars, finner du ved inngangen fra parkeringshuset på P3 og P5 i gammel del av Sandvika Storsenter. Disse har myntinnkast på kr 10 og kr 20.

 

minishoppere

Minishoppere er små handlevogner med et barnesete, og disse finner du i rullebåndsobbyen innenfor P3 og P5 Stortorget, og på U1 Nytorget. 

 

Oppbevaringsskap

Oppbevaringsskap finner du ved Kundeservice på Stortorget 1. etasje. Oppbevaringsskapet har rom i ulike størrelser, slik at du kan finne et som passer enten du har med deg en stor koffert, eller ønsker å legge fra deg ytterjakken. Skapet låses enkelt med tallkode. Oppbevaring over flere dager er ikke tillatt. 

 

Røde kors innsamling av tøy og tekstiler

Røde Kors-container finner du i pakeringshuset P3 ved inngangen på Stortorget som vender mot Servicebygget.

 

Kartkoordinater

Breddegrad: 59.89013
Lengdegrad: 10.52132

Kontakt oss