Meny
 
skinnhansker i rødt, oransje, rosa og brun

Rituals kr 299-435,-

Morsdagsgavene mamma vil elske!

Vi har tatt turen rundt på Sandvika Storsenter og funnet de perfekte gavetipsene til morsdagen. Dette er gavene som forteller mamma hvor mye vi setter pris på henne.

Selv om mammaer ønsker seg snille barn, å få sove litt ekstra i helgen og en deilig frokost på sengen, syns vi at morsdagen bør benyttes til å gjøre litt ekstra stas på alle mødre. Det trenger ikke være store, og slettes ikke dyre, ting, men vi vil jo gjerne at hun skal vite hvor mye vi verdsetter henne.

 

Home & Cottage fra kr 599,-

 

Frokost på senga med en god juice, ferskt brød og nykokt kaffe er et must på morsdagen, men hva med å gjøre selve senga til en morsdagsgave med deilig, innbydende og nytt sengetøy i lin og flanell, som på Home & Cottage? Kanskje får mamma også sove så lenge hun vil denne helgen? En luksuriøs silkepysjamas vil garantert gi mamma velværefølelsen hun fortjener.

 

Les også: Hjemmelaget valentinskort på 1-2-3

 

Deilige duftlys, duftpinner og delikate håndsåper, som bidrar til følelsen av ro og velvære i hjemmet, er alltid perfekte gaver for mødre som ikke alltid har så mye tid til seg selv. Jeg vil gi mamma det lekre gavesettet fra Rituals (se bildet øverst i artikkelen).

 

Norli kr 379,- og 249,-

 

Akkurat nå har bokbutikkene Ark, Norli og Notabene laget egne bord med bokanbefalinger til morsdagsgaven. En treningsbok med matoppskrifter og fine treningstips er midt i blinken for treningsglade mødre.

 

Dropsen 20,- kr/stk

 

Dropsen fant vi den lekreste konfekten i løsvekt som du kan sette sammen i esker og servere med frokosten. På Sandvika Storsenter finner du også de søte favorittene mine Lakrids og SebastienBruno, som både har nydelige innpakninger og himmelsk innhold! Har mor kaffemaskin hjemme, blir hun garantert superglad for noen rør Nespresso-kapsler som hun får ha helt for seg selv.

  

  • Blomsterglede.jpg
  • Morsdag_Kremmerhuset_kr129.jpg
  • Morsdag_Kremmerhuset_kr99.jpg

 

Jeg elsker kopper! Både å få og gi kopper er ganske personlig, gir du en kopp til mammaen i ditt liv, gjerne sammen med kaffe og noe søtt til, lover jeg at det fort blir favorittkoppen hennes. På morsdagen syns jeg vi godt kan trø til med en fin blomsterbukett. Min mor elsker hvite roser, som jeg gir henne hvert år. Blomstene over er fra Blomsterglede, mens gavesettet med kopp og kaffe (kr 129,-) og den belgiske sjokoladen (kr 99,-) er fra Kremmerhuset.

 

Les også: Kortene til din kjære

 

 

Det er jo de personlige gavene som varmer mest og på Elite Foto finnes det et hav av muligheter om du ønsker å gi din mamma noe ekstra personlig. En plakat med bilder av familien lages enkelt og lynraskt på stedet. Du kan selv velge hvor mange bilder og størrelsen på plakaten ved å benytte deg av maskinene i butikken.  

 

  • Morsdags-Thune_Julie-Sandlau_kr1479.jpg
  • Morsdag_Thune_kr1375.jpg

Selv om morsdagen ikke trenger å bety dyre gaver, er det jo ikke til å stikke under en stol at vi jenter liker fine ting. Julie Sandlau-smykkene jeg fant på Thune er mine favoritter. Øredobber kr 1375,- og smykket kr 1479,-.

 

Les også: Søte kaker til valentinsdag

 

enklere liv

A-Creme kr 169,-

enklere liv

Baby Foot kr 119,- / Fotbad kr 149,- / Skrubbehansker kr 69,-

 

På et Enklere Liv finner du fotbad, skrubbehansker og kultkremen A-Creme, eller hva med gavekort på ansiktsbehandling på Elite Klinikken, PT-time på Elixia eller pedikyr på Lakkbar?

 

 

Husk at du enkelt kan gi mamma et gavekort til bruk på hele senteret ved å benytte deg av gavekortmaskinen hos kundeservice. Det er en enkel og velkommen gave, som passer til absolutt alle mødre!

 

Hilsen Line

Sist endret - 08 februar 2019