Meny
 
tips til morsdagsgaven

Tips til morsdagsgaven

Snart er det morsdag igjen. I år er det søndag 10. februar som er verdt å merke seg. Vår Personal Shopper Marianne har samlet sine beste ideer og gavetips til deg som vil feire mamma!

Det alle mammaer ønsker seg

 

Som barn var jeg glad i å lage hjemmelagde kort til mamma, som en gest til henne når det var morsdag. Hvert år. Og tenk, hun har faktisk spart på alle disse kortene hun har fått! Da gjorde de en forskjell, tenker jeg nå som voksen.

 

Nå, når jeg selv er 3-barnsmamma, skjønner jeg jo godt at hun satt så stor pris på disse kortene. Det er utrolig hyggelig å få et kort eller en tegning av barna sine til morsdagen. 

 

Familietradisjoner

I familien min har vi det som en tradisjon å gjøre noe ut av slike dager som morsdag (og farsdag selvsagt). Gjøre litt ekstra ut av det. Det er hyggelig og givende å lære barna sine til å sette pris på andre.

 

Alle i familien gjør seg litt ekstra flid på merkedager, gir kort og eventuelt gaver, lager en ekstra god frokost. Kanskje det blir en kake eller en god morsdagsdessert. Slike koselige tradisjoner går fra generasjon til generasjon. Enten du har det med deg fra din egen oppvekst, eller savnet dette da du var barn, er det bare å sette i gang. Det er aldri for sent!

 

(Psst! Vi har delt noen knallgode oppskrifter nederst i artikkelen!) 

 

Dra i gang et DIY-prosjekt for barna dine, og oppmuntre dem til å lage noe til mor. Trenger du inspirasjon, finner du mange gode tips og ideer på Panduro Hobby og Søstrene Grene.

 

 

Kopper fra Kremmerhuset 

Ideer til morsdagsgaver

En del mødre anno 2018 synes kanskje de har det litt vel travelt i hverdagen. Tid har blitt en luksus. Det er en antagelse (men jeg tror jeg har rett). Hva er vel bedre enn en gave hvor tanken bak er at mor skal få litt ro og egentid?

 

time med personal shopper

Som stylist og personlig shopper kan jeg si at det er mange damer, i alle aldre, som føler at de ikke har tid til å gå i butikker og kjøpe fine klær til seg selv. Kanskje de ønsker å oppgradere garderoben, men ikke vet hva de kler eller hvor de får tak i plaggene de kler?

 

Har du en mamma eller en kone som trenger bistand på denne fronten, ønsker jeg henne hjertelig velkommen til meg. Jeg brenner for at mine kunder skal føle seg vel i sine antrekk, og kanskje lære seg noen nye triks når det kommer til styling. Du kan booke time eller kjøpe gavekort for Personal Shopper her.

 

 

en avslappende behandling hos elite klinikken 

Jeg fortsetter litt i denne egentidsjangeren, og foreslår et gavekort fra Elite Klinikken for en god ansiktsbehandling. Det er så skjønt å vite at man skal ligge på et behagelig sted, og bli stelt med av flinke fagfolk. Å kunne la tankene svirre uforstyrret, og i tillegg komme ut med glødende hud. Garantert en vinner! Du kan kjøpe gavekort hos Elite Klinikken her

ET NYDELIG ARMBÅND

En annen veldig hyggelig gave, er armbånd.

 

Bloggeren Marna Burøe har i samarbeid med Strømmestiftelsen og Thune laget et sølvarmbånd med en liten diamant, som leveres i en nydelig eske med inskripsjonen because I love you. Ikke bare er dette et nydelig armbånd, men hele overskuddet går til Sushilas landsby i Nepal. Sushila er en kvinne Marna møtte i Nepal, som tilhører den nederste kasten av de kasteløse. Sammen med Strømmestiftelsen starter Marna skole og yrkesutdanning, slik at disse kvinnene selv kan velge hvordan de skal tjene penger.

 

Armbåndet koster 1295,- og du finner det hos Thune.

EN GOD BOK

Videre slår jeg et slag for en god bok. Norli og Ark har alltid mye fristende å by på. Min ferskeste leseropplevelse vil jeg gjerne anbefale. Forfatteren Lucinda Riley har skrevet en romanserie om sju adopterte søstre. Jeg likte boken «Stormens søster» spesielt godt. Her spiller vår egen Edvard Grieg en rolle. En skikkelig pageturner!

 

overrask med en blomsterbukett

Sist, men absolutt ikke minst, må jeg foreslå blomster - bare se på denne fine buketten fra Mester Grønn! Mulig jeg tar feil, men jeg tipper at mange mødre står for innkjøp av blomster til husholdningen selv. Da er det ekstra hyggelig å få en bukett i gave på morsdagen!

 

Tipset fra meg i så måte, er å opplyse om at det finnes andre blomster enn røde roser. Ja, jeg vet at de sies å være den ultimate kjærlighetserklæring, men tenk på hvilke blomster du synes passer til akkurat DIN mamma (eller kjæreste). Hvilke farger liker hun? Det er ekstra hyggelig å få blomster når de speiler ens egen stil, eller interiøret hjemme. Blomsterglede bugner over av ulike varianter, så legg tanker i hvilken bukett som får bli med hjem til akkurat din mamma/kjære.

 

Jeg ønsker alle fantastiske mødre en riktig så fin dag!

Hilsen Marianne

 

 

Fikk du med deg disse oppskriftene?

Sist endret - 06 februar 2019