Meny
 

Miljø og samfunnsansvar

 


Grønn Kontakt

Grønn Kontakt har i samarbeid med Sandvika Storsenter etablert det som er den desidert største ladestasjonen i Grønn Kontakts ladenettverk til EL-biler. På P5 finner du nå: 8 hurtigladere og 16 flexiladere.

 

Det er dermed lagt til rette for rask, enkel og trygg lading av elbil mens du handler!

Les mer om Grønn Kontakt sin ladestasjon her.

 

 


 Kalvøya Cup på lag med Sandvika Storsenter  

Bærum Sportsklubb inviterer til en av Norges største fotballturneringer for barn og unge når Kalvøya Sandvika Storsenter Cup går av stabelen den siste helgen i mai og første helgen i juni på Kalvøya. For 37. år på rad arrangerer Bærum Sportsklubb fotballcup på Kalvøya, med Sandvika Storsenter som stolt sponsor og cuptittel; Kalvøya Sandvika Storsenter cup!

 

Hva skjer på Kalvøya

Nærmere 400 lag med til sammen mer enn 4 500 barn mellom 7 og 13 år, deltar på Kalvøya Sandvika Storsenter Cup. Lagene kommer fra Bærum, Asker og Oslo, og møtes til kamp de første helgene i juni.  Det er både jente- og guttelag som deltar. 

 

 

Stor bedrift med stort hjerte for lokalmiljøet

Sandvika Storsenter er møteplass for lokalmiljøet, en arena for mer enn ren handel. –«For Sandvika Storsenter er det å være en møteplass for folk i nærområdet viktig. Selv om senteret er stort og tiltrekker besøkende fra fjern og nær, er Sandvika Storsenter opptatt av å bidra til lokale krefter og begivenheter rundt i lokalmiljøet. Derfor har vi valgt å inngå et samarbeid med Bærum Sportsklubb som skaper gode møteplasser for folk i Asker & Bærum, det er en viktig oppgave som vi gjerne vil støtte opp under», sier Ingerø.

 


 

 Ungt Entreprenørskap

 

Entreprenørskap er selve kjernen i Olav Thon Gruppen som Sandvika Storsenter eies av. Ungt Entreprenørskap Akershus’ ambisjon er å fremme kompetanse, samarbeid og skaperglede gjennom ulike entreprenørskapsprogrammer i hele utdanningsløpet.

 

UE Akershus fremmer holdninger, ferdigheter og kunnskap om arbeidsliv og entreprenørskap, og det her vi som kjøpesenter for lov å bidra. Gjennom samarbeidet opplever vi et stort engasjement og ikke minst gründerteft hos de deltakende videregående skolene i Asker og Bærum.

 


 

 

Sandvika Videregående

Gjennom flere år har Sandvika Storsenter samarbeidet med Sandvika Videregående, for å gi elevene praktiske cases fra næringslivet og feedback på presentasjonene elvene har holdt for oss. Det er et givende og lærerikt samarbeid med ressurssterke og dyktige elever og lærere!

 


 

 

Sandvika Byfest

Bærum har stadig tilflytning og nye innbyggere, og det er vi glade for. Byfesten i Sandvika ønsker å skape en identitet for både “gamle” og nye bæringer gjennom å bidra til at kultur, handel og gode opplevelser går hånd i hånd i Sandvika sentrum. Dette ønsket er like sterkt hos Sandvika Storsenter, som senter og bydel i Sandvika. På Byfesten flytter vi ut med salgsboder i Claude Monets allé, og lager underholdning for store og små.

 


  

 

 

NAV Bærum

I 2012 startet samarbeidet med praksisplassprosjektet i regi av NAV.  Sandvika Storsenter er arbeidsplassen for mange, med over 200 butikker og andre virksomheter. Målet til NAV var å gi unge som hadde sluttet på skolen, en mulighet til å få erfaring fra arbeidslivet. Ungdommene får praksisplasser hos butikker på Sandvika Storsenter. Noen har fått fast jobb etter prosjektet, og andre har fått erfaring og referanser som har åpnet dørene videre hos nye arbeidsgivere. Sandvika Storsenter har blitt rikere. Vi er samtidig ydmyke for de prosjektansvarlige hos NAV Bærum sin kontinuerlige innsatsvilje- og evne for å hjelpe de unge inn i arbeidslivet.