Den store vinterferie-guiden

Amundsen skiklær
Det nærmer seg vinterferie og vi stikker til fjells.
Svart og hvit jakke 4399,- Nikkers 3799,- Gamasjer 2199,- Alt fra Amundsen hos Anton Sport
Kvalitet er viktig om du skal ut på de litt lengre skiturene. Skisko fra Fischer hos Anton Sport 4200,-

Vi drar til fjells og disse antrekkene blir med oss på vinterferie.

Vinterferie

Det nærmer seg vinterferie! Det vil si skiturer, kakao og kvikk-lunsj, spill kvelder, seriemaraton og avslapning. Det er i alle fall en slik vinterferie vi håper på, så vi har satt sammen en rekke antrekk perfekt for tid ute i naturen. Flere av de funker dessuten innenfor huset/hyttas fire vegger, også. Vinterferien er virkelig tiden for å tråkke rundt i ullundertøy, behagelige tights og varme fleece-jakker.

Norske spor

Vi har mange eksepsjonelt bra merker til et herlig friluftsliv her til lands. Amundsens flotte design er et av dem, perfekte for den norske fjellheimen. Med nikkers og gamasjer i svart og hvitt kjører du rå friluftsstil, og det samme gjelder skiklær fra Swix. Swix og langrenn går i grunn hånd i hånd. Amundsen får du hos Anton Sport på Sandvika Storsenter. Det monokrome designet er tidløst og tøft. Invester i skisko, for eksempel fra Fischer, spenn på deg skiene og hopp ut i sporet.

Svart jakke 3499,- Bukse 2498,- Lue 199,- alt fra Swix hos Anton Sport
Bukse fra Bjørn Dæhlie hos Intersport 1799,- Skisko fra Fischer hos Intersport 2199,-
Venstre: Svart pannebånd 199,- Grønn jakke 1599,- Svart bukse 1799,- alt fra Bjørn Dæhlie. Høyre:Pannebånd fra Swix 199,- Jakke med blå og grønne partier fra Swix 2299,- alt fra Intersport

Semiproff

Du ser rett og slett ut som en proff ut i dette antrekket. Solid og komfortabel jakke fra Swix i kombinasjon med lue med norsk flagg på, dette gjør seg like bra i nordmarka som på vidda. Hos Anton Sport har de en rekke merkevarer for sporty vinteraktiviteter; Swix, Amundsen, Fischer, J Lindeberg, Kjus og Peak Performance er blant de mange merkene du finner her.

Bjørn Dæhlie

Bjørn Dæhlie er en legende i norsk skisport, og merket med samme navn har praktiske, gode og funksjonelle klær til herlige skiturer. Klærne har fine farger, også. Du finner merket hos Intersport.

Jakke med blå og grønne partier i kombinasjon med svart bukse og skisko med gule detaljer fra Fischer. Blir du fort het i toppen kan du bytte ut lua med pannebånd.

Mikron verdi

WoolLand lager det fineste ulltøy, både til store og små, og i butikken på Sandvika Storsenter er utvalget godt. Ulla som brukes i plaggene fra WoolLand har en lav mikron-verdi, som vil si at fibrene er lenger og skaper finere krusninger, som gjør at plagget er mykt, slitesterkt og ikke stikker mot huden. Du hører vel ofte setningen "det klør" men det gjør ikke ulla hos WoolLand. Det betyr at selv de som sliter med for eksempel atopisk eksem ofte kan bruke ullklær herfra uten at det klør. Ulla som brukes har også ekstra god hold og er forhåndskrympet, slik at den ikke krymper i vask.

Fantastiske ullplagg fra WoolLand
Lue 499,- Jakke 6999,- Bukse 6399,- Briller 1699,- Trøye 1099,- alt fra Norrøna
Lue 499,- Briller 1699,- Gul og oransje jakke 4999,- Oransje bukse 2799,- Ski 15 999,- Alt fra Norrøna
Venstre: Pannebånd 349,- Jakke 2299,- Tights 1699,- Høyre: Oransje fleece 1399,- Jakke 4999,- Bukse 1999,- Alt fra Norrøna
Venstre: Blå lue 549,- Rosa og blå jakke 4999,- Bukse 2199,- Høyre: Blå lue 549,- Blå fleece 1999,- Alt fra Norrøna

Norrøna

Om du skal ut på ski, sykkel, i fjellveggen eller bare ut på tur så har Norrøna klær med lekent design, farger, høy kvalitet og gode tekniske og brukervennlige løsninger. I butikken på Sandvika Storsenter finner du ansatte med god produkt kunnskap. Sammen finner dere utstyret som dekker dine behov for turen. Butikken ligger i 1 etg på Nytorget.

Knall og fall

Knallfarger er kjempefint i bakken, og gjør deg samtidig mye mer synlig. Vi elsker denne kombinasjonen av knallrødt med nedtonet beige skibukser, en god lue på hodet og briller. Det er bare å ta fart i bakken. Under jakken holdes varmen med en fin og behagelige ulltrøye. En skibukse i snekker-variant med seler gjør at du kan falle i bakken, uten å få snø i buksa. Veldig greit, synes vi.

Behagelig og multifunksjonelt

Om du skal på butikken, henge på hytta eller ta deg en liten løpetur i ferien kan du gjerne gjøre alle tre aktiviteter i disse sporty antrekkene. Tights er et uhyre vanedannende plagg å ha på seg, den sitter helt riktig, er myk og behagelig på.

Ekstra viktig om du er ute i kaldt vær - kuldekrem. Denne fra Mattis hos Elite Klinikken er enkel og påføre og kan brukes av både voksen og barn.
Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal