Meny
 

XXL søker ski- og sykkelverksted-ansvarlig

Les mer her.


Vi søker nå en person som kan være ansvarlig for vårt ski & sykkelverksted i Norges største sportsvarehus

 

I XXL ser vi etter følgende når vi ansette nye kollegaer:

  • Du liker å selge
  • Du elsker å vinne, hater å tape
  • Du er pliktoppfyllende og ærlig
  • Du er utadvendt og blid
  • Du er lærevillig
  • Du er motivert og engasjert til å kjempe for XXL sine kunder

 

Vi som jobber i XXL har det mer hektisk enn andre, dette fordi vi strever etter alltid å være best. For å være best må man utvikle seg hurtigere enn konkurrenten. Det betyr at hverdagen til tider er hektisk i et godt arbeidsmiljø.

 

Som verkstedansvarlig hos oss må du ha sans for orden og ryddighet. Du må like å skru, samt å bruke de produktene du jobber med. Om sommeren er jobben todelt. Montering av sykler, og service på sykler som vi får inn i varehuset.

 

Sykkelmontering foregår i mindre grad om vinteren, da bruker vi all energi på montering av ski, og mindre service og vedlikehold av ski og tilhørende utstyr. Du må også kunne hjelpe til i varehuset når trykket her er som størst.

 

Din oppgave er å gjøre våre gjester fornøyd, gjennom god kundebehandling og fagkompetanse. Vi inviterer tusenvis av gjester inn til våre varehus hver uke, nettopp derfor kaller vi de gjester. Det andre kaller kunder, fortjener å bli kalt og behandlet som en gjest hos XXL.

 

XXL er en bedrift i stor vekst. Ønsker du å være med på dette, og hvis du ser for deg en karriere i en av de hurtigst voksende detaljkjedene i Norge, så oppfordrer vi deg til å søke.

 

Send søknad innen 31.05.19 til: Jane.c@xxl.no

Velkommen til et vinnerkonsept.

 

 

Søknad med CV sendes snarest innen fredag 31. mai Jane.c@xxl.no