VITA Elvetorget

VITA søker Assisterende butikksjef i vikariat

VITA er en av Norges største kjeder innen skjønnhet og velvære og har i dag 116 butikker fordelt over hele Norge.

VITA har som målsetting å fremstå som et naturlig sted for kvinner som søker råd, inspirasjon og gode produkter innen skjønnhet, helse og velvære.

God service og høy faglig kompetanse er nøkkelord for VITA. Våre største kategorier er make-up, hårpleie, kroppspleie og ansiktspleie.

Da butikksjef skal ut i permisjon trenger VITA Sandvika Storsenter en assisterende butikksjef i ca 80% stilling. Vikariatet varer i 10 måneder med oppstart i slutten av mars/begynnelsen av april. Du vil ha ansvaret for butikken når butikksjef ikke er tilstede og jobber tett med butikksjef og ansatte. Det er viktig at du er selvstendig og ansvarsbevisst og vet å sette kunden i fokus. Stillingen krever arbeid på både dag, kveld og helg, og noe overtid må påregnes innimellom.

Du må være serviceinnstilt, en dyktig selger, ansvarsbevisst og takle en hverdag med varierte arbeidsoppgaver. Det er vesentlig at du synes det er spennende å jobbe med mennesker og ha stor interesse for skjønnhet og velvære.

Er du makeupartist, frisør eller hudpleier/terapeut, eller har annen erfaring fra bransjen, har du en fordel, men det er ikke et krav da grundig opplæring vil bli gitt.

Det er ønskelig at søker har erfaring fra lignende arbeid.

Søknad og CV sendes til: c_harsem@hotmail.com

Om stillingen

Stillingstittel
Assisterende butikksjef i vikariat
Stillingstype
Heltid
Omfang
80%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
April

Søk på stillingen

2. etasje, Elvetorget

Åpent i dag 10:00 - 21:00