De Fem Hjørner

Superselger i deltidsstilling

Vi søker en ny superselger i deltidsstilling til vår butikk på Sandvika Storsenter med konkurranseintinkt og genuin interesse for kvalitet og mote.

Du skal bidra til å nå butikkens målsetninger og budsjetter samt optimalisere kundes opplevelse av handleopplevelse hos oss. Du har gjerne et ønske om å jobbe som personal shopper eller erfaring fra stylist bransjen.

Du har fylt 25 år og liker arbeidsoppgaver med kundebehandling og salg. Det forventes av du tilegner deg kunnskap om varesortimentet.

I vår butikk er det høy omløpshastighet og du må kunne se muligheter der andre ser begrensninger. Samtidig må du ha øye for detaljer og gjøre så butikken skinner og ser inspirerende ut for våre kunder og ansatte.

Du må ha stor arbeidskapasitet og du må være forberedt på å ytre det lille ekstra. Jobb annen hver lørdag må påberegnes.

Som person er du strukturert, lojal, positiv, effektiv, sympatisk, fleksibel, og jobber godt i team. Samtidig må du være selvstendig og kunne ta eget initiativ.

Arbeidsbevissthet, kremmerånd og gjennomføringsevne er egenskaper vi søker.

Forståelse av salgsteknikk og ønske om å gi en eventyrlig salgsopplevelse for våre kunder er viktig. Er du en "sulten" selger med lidenskap og ambisjoner er det deg vi søker.

Dokumentert erfaring fra bransjen er et stort pluss.

Ved rett kandidat blir stillingen satt.

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkselger
Stillingstype
Deltid
Omfang
Deltid og annenhver lørdag
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Celine Jerring
Stilling
Butikkeier

Søk på stillingen

2. etasje, Lilletorget - gammel del

Åpent i dag 10:00 - 21:00