Meny
 

Søstrene Grene søker Visual Merchandiser

Les mer her. 


Søstrene Grene Sandvika søker nå visual merchandiser,
100 %, med tiltredning snarest.

Å jobbe i en Søstrene Grene butikk er krevende og utrolig hyggelig. Du som medarbeider er et viktig element for at kunden skal få en spesielt hyggelig og annerledes handleopplevelse.

Vi ser etter deg som har kompetanse og et stort engasjement for varepresentasjon og butikkuttrykk. Du må være effektiv, arbeidsom og gir alt for at din butikk skal være den beste Søstrene Grene butikken. Hver uke mottar vi flere ton med varer og det er derfor en jobb som krever at du er i fysisk sterk og liker å ta i et tak. Vi har stort fokus på arbeidsmiljø, og alle de ansatte skal synes det er gøy å gå på jobb. 

Visual Merchandiser
Som Visual Merchandiser vil du være butikkens visuelle ekspert og gjennom vareeksponering bidra til at butikken holder den høye standarden vi forventer. Du har erfaring fra å jobbe i butikk, gjerne som Merchandiser, er blid og utadvendt og trives i et fartsfylt miljø. Du har god ordenssans og jobber strukturert. Er fleksibel og kan jobbe både dag, kveld og helg. Samt ferier og når butikken har behov.  

Det er en jobb som krever stort engasjement, og du vil ha ansvaret for vareeksponering bla gjennom håndtering og oppfølging av kampanjer og salgsaktiviteter i din butikk. Du er resultatorientert og gjennom ditt arbeid vil du bidra til positive salgstall og oppnåelse av din butikks budsjetter.

Du skal sikre at varene blir eksponert på best mulig måte, at standarder og retningslinjer blir fulgt, samtidig som du skaper en kreativ og inspirerende atmosfære hvor kunden blir inspirert til å handle.


Til gjengjeld kan vi love en spennende og morsom jobb med «julekveld» hver uke når vi mottar nye spennende varer. Opplæring i hvordan du kan lage den beste butikken. Vi har et støtteapparat både på personalsiden, økonomi og med hensyn til drift. I tillegg vil du få mange kollegaer som er opptatt av å hjelpe hverandre. En jobb som er travel, men hvor dagene går veldig fort.HS Retail AS er et lite firma med store ambisjoner. Vi er i dag franchisetaker for 19 butikker i Norge og Sverige, og har en administrasjon bestående av 8 personer med ansvar for personal, drift/logistikk og merchandising.
Vi har et nært samarbeid med hovedkontoret i Danmark og har som mål å ha de beste butikkene i kjeden.


Søknad sendes til 1021@grenestore.com og merkes «Visual Merchandiser Sandvika».

Søknadsfrist: 31. august 2019.


Vi gleder oss til å høre fra deg.
Kjærlig hilsen Anna og Clara.

 

I 1973 startet det forunderlige eventyret om Søstrene Grene i Aarhus, Danmark. En fortelling om de to aldrende Grene-søstrene, Anna og Clara, som arbeider lidenskapelig med å skape små lyspunkter i hverdagen. Anna og Clara kan finne skjønnhet og glede i selv de minste ting, og den begeistringen vil de gjerne dele med omverdenen. Derfor har de skapt en kjede av butikker som rommer en ganske spesiell stemning. Det skal være som å tre inn i en oase der man for en stund får et lite avbrekk fra den ellers travle hverdagen. På en måte prøver søstrene å sette scenen for vidunderlige opplevelser og glade stunder. Opplevelser der man oppfordres til å slippe fantasien løs og gå på oppdagelsesreise. Som Anna pleier å si: “med et nysgjerrig og kreativt sinn kan selv de minste ting bli til noe helt vidunderlig”.

 

Søstrene utvikler med stor lidenskap nye design innen blant annet kategoriene interiør, papirvarer, gaveinnpakning, hobby, kjøkken og leketøy til de søte små. Butikkene mottar hver uke en mengde nye produkter, hvorav mange kun selges i en kortere periode. Forandring fryder, som Clara sier, selv om det også føres produkter i et fast sortiment. Det som er felles for alle produktene er et yndig og feminint uttrykk som forskjønner hverdagen, og at prisene alltid holdes på et rimelig nivå. For Anna og Clara er det nemlig viktig at kundene får følelsen av å gjøre et kupp. Derfor har Søstrene Grene også strenge krav som alle leverandører skal overholde – både når det gjelder kvalitet, arbeidsforhold og produktsikkerhet.

Søknad med CV sendes snarest innen lørdag 31. august 1021@grenestore.com