Meny
 

SmoothieXchange søker butikkmedarbeider

Les mer her.


Butikkmedarbeider heltid

SmoothieXchange åpnet i 2005 og har i dag 13 utsalgssteder. Alle våre smoothies lages på bestilling og inneholder naturlige frukter, bær, grønnsaker og superfood. Vi tilbyr sunn og rask mat, og har stort fokus på kundeservice og arbeidsmiljø.

 

Er du en blid og utadvendt person som liker å jobbe med mennesker? Motiveres du av å gi kundene våre gode handleopplevelser? Tar du en utfordring og synes det er gøy med høyt tempo? Da er det sannsynlig at du er den vi leter etter!

 

Som medarbeider i SmoothieXchange trives du i en hverdag med høyt tempo! Du er aktiv og detaljorientert og beholder roen i stressende situasjoner. Det er hos deg kunden får den beste servicen og hyggeligste handleopplevelsen.

 

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være å bidra til optimal kundeservice og produktkvalitet, effektiv drift av butikken og å opprettholde et fresht og delikat utsalgssted med fokus på renhold og orden.

 

Vi ser etter deg som er utadvendt, engasjert, med et positivt menneskesyn og er flink til å ta i et tak. Du er strukturert og ryddig med et godt overblikk og  med glimt i øyet. Du er flink til å oppnå gode relasjoner til kundene, trives med salg og motiveres av gode resultater. For deg er det en klar sammenheng mellom produktkvalitet og kundetilfredshet.

 

Vi tilbyr deg en spennende, utfordrende og aktiv stilling med sosiale medarbeidere og godt miljø.

 

Arbeidstiden vil være dag, kveld og helg, og passer ikke for deg hvis du går på skole.

 

Er du personen vi leter etter gleder vi oss til å lese søknaden din!

Klikk her for å søke på stillingen.

 

Kontaktpersoner:

Anna Jonsson

Regionssjef

93688666

anna@smoothiexchange.com

Søknadsfrist: Snarest