Meny
 

SebastienBruno søker medarbeidere

Les mer her.


SebastienBruno er en eksklusiv sjokoladeforretning. Hos oss blir du forført av deilige sjokoladelukter, fransk aksent, overdådige og lekre sjokoladeskulpturer, konfekter, kaker, makroner og andre sjokoladefristelser av høy kvalitet!

 

VI SØKER DEG!

Vi søker nye medarbeidere til vår butikk på Sandvika Storsenter. Er DU den vi leter etter?

 

Er du en glad og smilende person som elsker å prate med kunder og yte den beste kundeservice? Interesserer du deg for desserter, sjokolade og franske delikatesser av den høyeste kvaliteten på markedet? Da ønsker vi at DU blir en av oss!

 

Du må være hjelpsom og kreativ for at kundene skal bli fornøyde. Som person er du utadvent, har en stå-på-holdning og har et talent for salg og kundeservice. Videre er du lojal og langsiktig i dine relasjoner, og evner å utvikle gode kundeforhold over tid. Du tar initiativ og står på for å gjennomføre til det beste for kunde og kollegaer. I tillegg forventer vi at du er engasjert, pålitelig, løsningsorientert, nøyaktig, flink til å samarbeide, positiv, fleksibel og strukturert.

 

hovedoppgaver vil være:

  • Salg og kundeservice
  • Inneha produktkunnskap
  • Orden og renhold
  • Vareplassering og påfyll

vi kan tilby:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Et dynamisk, spennende og morsomt miljø
  • Opplæring og trening

 

Stillingen vil ha et variert timeantall, etter behov og gjeldende vaktplan. Det er en fordel å ha noe fleksibilitet til å kunne ta dagvakter. I tillegg vil man måtte påregne noe ekstra arbeid ved behov i helger, ferier, sykdom og høysesong.

 

Dersom du føler at det er akkurat deg vi beskriver så ikke nøl med å sende inn en søknad! Intervjuer og ansettelser pågår løpende under søknadstiden, så ikke vent for lenge!

 

Søknadsfrist: 23. februar.

 

Søknad og CV kan sendes til nadia@sebastienbruno.no