Meny
 

Sebastien Bruno søker nye medarbeidere

Les mer her.


Sebastien Bruno er en eksklusiv sjokoladeforretning. Hos oss blir forført av deilige sjokolade­lukter, fransk aksent, overdadige og lekre sjokoladeskulpturer, konfekter, kaker, makroner og andre sjokoladefristelser av høy kvalitet! 

Vi søker deg!

Vi søker nye medarbeidere til vår butikk på Sandvika Storsenter, er du den vi leter etter?

 

Er du en glad og smilende person som elsker å prate med kunder og yte den beste kundeservice? lnteresserer du deg for desserter, sjokolade og franske delikatesser av den høyeste kvaliteten pa markedet? Da ønsker vi at du blir en av oss!

 

Du må være hjelpsom og kreativ for at kundene skal bli fornøyde. Som person er du utadvendt, har en stå-på-holdning og har et talent for salg og kundeservice. Videre er du lojal og langsiktig i dine relasjoner, og evner å utvikle gode kundeforhold over tid. Du tar initiativ og står på for å gjennomføre til det beste for kunde og kollegaer. I tillegg forventer vi at du er engasjert, pålitelig, løsningsorientert, nøyaktig, flink til å samarbei­de, positiv, fleksibel og strukturert.

 

Hovedoppgaver vil være:

  • Salg og kundeservice
  • Inneha produktkunnskap
  • Orden og renhold
  • Vareplassering og påfyll

 

Vi kan tilby:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Et dynamisk, spennende og morsomt miljø
  • Opplæring og trening

 

Stillingen vil ha et variert timeantall, etter behov og gjeldende vaktplan. Kandidater må å ha noe fleksibilitet til å kunne ta dagvakter, kveldsvakter og helgevakter. I tillegg vil man måtte påregne noe ekstra arbeid ved behov i helger, ferier, sykdom og høysesong.

 

Dersom du føler at det er akkurat deg vi beskriver, så ikke nøl med å sende inn en søknad! Intervjuer og ansettelser pågår løpende under søknadstiden, så ikke vent for lenge!

 

Søknad og CV kan sendes til nadia@sebastienbruno.no.

 

Ved spørsmål om stillingen kan Nadia Mauäo kontaktes på 486 29 165 eller nadia@sebastienbruno.no.

Søknadsfrist: Snarest