Meny
 

Peppes Pizza søker medarbeider

Les mer her. 


Servicemedarbeider (kokk og servitør)

Peppes er pizza og så mye mer. Med en merkevare som det norske folk virkelig bryr seg om, har vi siden 1970 fylt opp mager og fuktet ganer landet over. Nå har vi satt i gang den største menyfornyelsen noensinne og søker etter en servitør, som sammen med resten av teamet på avdelingen kan vise gjestene våre den engasjementet, positiviteten og offensiviteten som kreves.

Vårt mål er å skape de beste matopplevelsene og levere 100 % matkvalitet til hver eneste gjest. Vår visjon er å være pizzapioneren i det norske markedet samt og oppleves som serviceorienterte, smilende og interesserte. Sammen skal vi sørger for at gjesten får en bedre opplevelse enn forventet.

Samarbeidet mellom kokk og servitør er det som fører til gjesteopplevelsene. Jo bedre de fungerer sammen, jo bedre blir totalopplevelsen vi vil skape, både for oss selv, og for gjestene våre. Du har et ansvar for å tilrettelegge for at gjestene føler at restauranten bygger på et profesjonelt og unisont vertskap. Med en forventning om at du leverer 100 % matkvalitet hver gang, er positiv, offensiv og engasjert ønsker vi deg velkommen til å søke på en jobb du aldri vil glemme!

 

Arbeidsoppgaver:

Bidra til  gjeste- og matfokus som gir gjenkjøpsglede

Bidra til økt salg gjennom anbefalinger

Sørger for at våre pizzabunner blir behandlet med kjærlighet

Følger IK-mat-systemet

 

Vi ser for oss at du:

 

  • Utadvendt, engasjert og flink til å ta i et tak
  • Er salgs-, service-  og resultatorientert
  • Ønsker å utvikle egne kunnskaper og ferdigheter i et spennende restaurantkonsept
  • Er utholdende og ha forståelse av at det er "ukurant" arbeidstid hvor du må jobbe dag, kveld og helg
  • Er god til å samarbeide og oppnå gode relasjoner til kundene
  • Over 18 år

Vi tilbyr:

 

  • Konkurransedyktig timelønn
  • Godt arbeidsmiljø
  • Gode karrieremuligheter for rette personligheter

Om arbeidsgiveren

Peppes Pizza er den største pizzarestaurantkjeden i Skandinavia med 1600 medarbeidere med en årlig omsetning på 700 millioner kroner i 75 restauranter og avdelinger. Peppes Pizza ble etablert i 1970, og kjeden gleder fortsatt sine gjester og kunder med overraskende pizzaopplevelser! Kjeden er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, og er markedsleder i både restaurant- og leveringssegmentet. Vårt fokus på smak og kvalitet i alle ledd har gjort Peppes Pizza til pioneren i pizzamarkedet. Peppes Pizza eies av Umoe Restaurants, som er Nordens største servicekonsern med konseptene Blender, Burger King, Starbucks og TGI Fridays.

31.07.2020

Søknad med CV sendes til dl153@peppes.no