Meny
 

Next To Nothing søker medarbeidere

Les mer her.


Next to Nothing avd. Sandvika AS ligger i den nye delen av Sandvika Storsenter og selger undertøy, badetøy, nattøy og tilbehør. Våre kvalitetsmerker er Lise Charmel, Skiny, HUBER, Calvin Klein, Banana Moon, Sunseeker, Wonderbra, Magic, Shock Absorber, Vossen, Wolford, Falke og Rosemunde. Vår profil er kvalitet, kunnskap og ”det lille ekstra”. Next to Nothing finner du også i Byporten Shopping  og Vika Terrassen i Oslo.

 

Vi søker etter en voksen DELTIDSHJELP som vil være med og videreutvikle butikken vår. Vi er på jakt etter en medarbeider som vil noe mer enn bare å ekspedere. Hos oss betyr ”kunden i fokus” noe spesielt. Vi vil derfor gi deg grundig opplæring i produkter, salg og kundebehandling slik at kundene våre ALLTID skal få en god opplevelse hos oss. Fordi vi er en liten butikk, vil du få godt innblikk og utvikling i alle arbeidsoperasjoner. Vi er på jakt etter medarbeidere som har gode kommunikasjonsevner og er:

 

  • Utadvendt og kontaktskapende
  • ”Selgende”
  • Ryddig
  • Initiativrik
  • Selvgående
  • En vi kan stole på

 

Vi legger stor vekt på personlig fremtreden og evne til å skape godt miljø rundt seg. Har du erfaring fra salg i butikk (gjerne undertøy), er dette selvsagt en fordel, men ingen betingelse.

 

Vi kan tilby et hyggelig og hektisk miljø med mange spennende utfordringer. Lønn og andre betingelser etter avtale! Oppstart snarest.

 

Er dette noe for deg? Send oss en kortfattet søknad med CV på mail til Charlotte@nexttonothing.no eller kom gjerne innom butikken så snart som mulig.. Merk tydelig søknaden med «DELTIDSHJELP SANDVIKA».