Next to Nothing søker en voksen deltidshjelp

Next to Nothing liger på Nytorget på Sandvika Storsenter og selger undertøy, badetøy, nattøy og tilbehør.

Vi søker etter en voksen DELTIDSHJELP som vil være med og videreutvikle butikken vår. Vi er på jakt etter en medarbeider som vil noe mer enn bare å ekspedere. Hos oss betyr ”kunden i fokus” noe spesielt. Vi vil derfor gi deg grundig opplæring i produkter, salg og kundebehandling slik at kundene våre ALLTID skal få en god opplevelse hos oss. Fordi vi er en liten butikk, vil du få godt innblikk og utvikling i alle arbeidsoperasjoner. Vi er på jakt etter medarbeidere som har gode kommunikasjonsevner og er:

  • Utadvendt og kontaktskapende
  • ”Selgende”
  • Ryddig
  • Initiativrik
  • Selvgående

Vi legger stor vekt på personlig fremtreden og evne til å skape godt miljø rundt seg. Har du erfaring fra salg i butikk (gjerne undertøy), er dette selvsagt en fordel, men ingen betingelse.

Vi kan tilby et hyggelig og hektisk miljø med mange spennende utfordringer. Lønn og andre betingelser etter avtale! Oppstart snarest.

Er dette noe for deg? Send oss en kortfattet søknad med CV på mail til Jovita@nexttonothing.no eller kom gjerne innom butikken så snart som mulig og senest innen 15 oktober 2022. Merk tydelig søknaden med «DELTIDSHJELP SANDVIKA».

Om stillingen

Stillingstittel
Deltidhjelp
Stillingstype
Deltid
Omfang
Deltid
Søknadsfrist
15.10.2022
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

2. etasje, Nytorget

Stengt