Mac cosmetics

Makeup artist

MAC Cosmetics søker nå deg som kan svare ja på dette og er klar for å løfte den opplevelsen våre kunder møter til ett nytt nivå.

Brenner du for gode kundeopplevelser, salg og service? Ønsker du å bli en del av et sterkt Retail team hvor vi heier på hverandre og gjør hverandre gode? Er en karriere innen kosmetikkbransjen i en internasjonal organisasjon en av dine mange drømmer?

HOVEDOPPGAVER:

Som vår selger og makeup artist for MAC Cosmetics vil du yte personlig tilpasset service hvor du deler av din kunnskap om merkevaren og produktene. Gjennom en god dialog vil du avdekke kundens behov og finne frem til de riktige produktene.

Dine arbeidsoppgaver vil kreve at du trives med å ha mange baller i luften på en gang; som vår Retail Artist vil du være ansvarlig for å nå individuelle salgsmål, sørge for at disken er plettfri til enhver tid og at våre kunder gis en kjøpsopplevelse på et høyt nivå.

Kundemøtet og salg er en helt sentral del av jobben. Du har derfor erfaring fra butikksalg og salg av kosmetikk. Du er gjerne utdannet makeup artist, har teft for godt artisteri god til det å legge makeup på andre.

Kommunikasjon med kunder og kollegaer er viktig del av jobben. Det er derfor viktig at du er god til å kommunisere både muntlig og skriftlig på norsk/nordisk og engelsk.


EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Du er selvgående og driftig. Du ser lett hva som trengs å gjøres og tar tak før det er krise. Du er positiv og løsningsorientert.

Sosiale medier og live shopping blir stadig en større del av måten vi møter våre kunder på. Rett kandidat ønsker å bli med på denne digitale reisen. Du er kjent med de mest brukte sosiale mediene. Du er komfortabel foran et kamera og har erfaring med å lage innhold.

ARBEIDSTID:

30 % stilling.

Ditt arbeidssted vil være ved MAC Cosmetics sin disk ved Kicks Sandvika Storsenter. Arbeidstiden følger senterets åpningstider. Det forventes av du trives med å jobbe annenhver lørdag. Du er gjerne student eller har andre grunner til at du synes en deltidsstilling er perfekt for deg!

ANNEN INFO:

Interessert? Slik søker du:

Send oss din CV og søknad snarest mulig. Last gjerne opp portfolio av din erfaring med makeup om du har dette! Vi vurderer søkere fortløpende, så søk gjerne i dag. Skriv gjerne hva som motiverer deg og hvorfor du søker akkurat denne stillingen. Om vi går videre med din søknad, vil du bli bedt om å presentere deg gjennom en videopresentasjon. Vær oppmerksom på at kun søkere som fullfører videopresentasjonen vurderes videre. Vi anbefaler deg derfor å fullføre denne så hurtig som mulig og senest innen søknadsfristen.

Da vi ønsker å ivareta ditt personvern aksepterer vi kun søkere via "søk på stillingen".

Om stillingen

Stillingstittel
Makeup artist
Stillingstype
Deltid
Omfang
30%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
snarest

Søk på stillingen

Kjørbokollen

Åpent i dag 09:00 - 19:00