L'Occitane

L’Occitane søker sesonghjelp

L'Occitane er på jakt etter en effektiv, strukturert og serviceinnstilt julehjelp/sesonghjelp til sin butikk på Sandvika Storsenter.

L’Occitane er et av verdens hurtigst voksende kosmetikkmerker. Det finnes rundt 2.000 butikker i over 38 land og mer enn 3.800 utsalgssteder verden over. L’Occitane Norge AS omfatter blant annet salg gjennom egne butikker, egen nettbutikk og 210 apotek i VITUS-kjeden.

Vi leter etter deg som er over 18 år, effektiv, nøyaktig og jobber strukturert, til stilling som julehjelp/sesonghjelp i vår butikk på Sandvika Storsenter

Dine oppgaver vil i hovedsak bestå av kundebehandling, pakking av gaver og generell butikkdrift. Andre oppgaver inkluderer lagerorganisering og håndtering av vareleveranser. Oppgavene vil være varierte og følge butikkens behov, og det er spesielt viktig at du kan håndtere ulike oppgaver i et høyt tempo da høsten og julen er en travel og viktig tid for oss.

Vi stiller høye krav til service og kundeopplevelse, og det er spesielt viktig at du er utadvendt og lett kommer i kontakt med mennesker. Du skal være L’Occitane sitt ansikts utad, og følge opp alle daglige butikkrutiner i tett samarbeid med butikksjefen og resten av teamet. Det er ønskelig med erfaring fra butikk, men ikke noe krav.

Vi kan tilby en spennende jobb i et varmt og generøst arbeidsmiljø, hvor vi gir grundig opplæring. Arbeidstiden vil variere etter butikkens behov, og man må påregne minimum to lørdager i måneden, samt søndager i desember måned. Det er også nødvendig å kunne jobbe på dagtid i ukedagene.

  • Oppstart: august
  • Varighet: Frem til 31. desember
  • Søknad med CV sendes omgående til: rekruttering@loccitane.no og merkes med «Julehjelp Sandvika» i emnefeltet

NB! Søknaden vil bli lagret i vår database i inntil 1 år. Dersom du ikke ønsker at din søknad skal lagres etter rekrutteringen av denne stillingen er ferdig må du skrive det tydelig øverst i søknaden.

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkselger sesong høst-jul
Stillingstype
Deltid
Omfang
Deltid frem til 31. desember
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
August

Søk på stillingen