Kicks

Julehjelp

Har du interesse for skjønnhet og kosmetikk, elsker å selge og få andre til å føle seg vel?

KICKS Sandvika søker en sprudlende og arbeidsom julehjelp som kan jobbe hos oss i den travle og hyggelige tiden som ligger foran oss: desember.

HOVEDOPPGAVER:

KICKS er Nordens ledende kosmetikk kjede, og som selger i KICKS vil du få muligheten til å jobbe med et stort sortiment av fantastiske produkter.

Din oppgave vil, i tillegg til andre arbeidsoppgaver i butikken som varemottak, varepåfylling ol, være å veilede og inspirere kunden til å ta de fremste valgene innen skjønnhet og sørge for å gi dem en lystfull handleopplevelse. KICKS sine kunder skal rett og slett få Top Class Service!

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

KICKS skal være The inspiring beauty store og vi søker en selger som ønsker å jobbe mot den målsetningen og som simpelthen elsker å jobbe i butikk!

Vi leter etter deg som har jobbet i butikk tidligere og er godt over gjennomsnittet interessert i salg og skjønnhetsprodukter, som yter god service og alltid har kunden i fokus. Du trives med å jobbe mot salgsmål og evner å ”gå den ekstra milen”. Er du utdannet hudpleier eller make up artist kan det være en fordel, du må ha gode ferdigheter innen legging av make-up. Du må være fylt 18 år.

ARBEIDSTID:

Vaktene er fordelt på dag-, kveld- og helge vakter.

65 timer

Tiltredelse: 1.12.2021

Fratredelse: 31.12.2021


ANNEN INFO:

Vi tilbyr deg muligheten til å jobbe i et selskap med høyt tempo og mange aktiviteter i butikk. For oss er det viktig at våre ansatte har glimt i øyet, har det gøy på jobben og bidrar til et godt arbeidsmiljø og samarbeid. Vi er opptatt av å finne den rette personen som ønsker å jobbe hos oss og som har de samme holdningene og verdiene som KICKS står for.

Høres dette ut som noe for deg så send oss en personlig søknad og din CV via linken allerede i dag.

Om stillingen

Stillingstittel
Julehjelp
Stillingstype
Deltid
Omfang
65 timer
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
1.12.2021
Nettside
Besøk nettsted

Søk på stillingen

Kjørbokollen

Åpent i dag 10.00 - 21.00