Hunkemøller søker deltidsansatt 30 timer pr. uke

Vi søker talentfulle selgere med lidenskap for detaljhandel for å bli en del av vårt fantastiske HKM-team.

Vi søker etter en deltidsmedarbeider på 30 timer i uka.

Merk: Du må ha fylt 18 år før ansettelsen begynner. Du er hjertelig velkommen til å gjøre videointervjuet på norsk.

'Det er utfordrende å jobbe med undertøy og spesielt i Hunkemöller. Vi er et super team av kolleger som elsker undertøy og finner alltid den rette passformen for kundene. Det er det beste med jobben, sier salgsassistent Lidia Matti. Hun ser frem til å motta nye salgsassistenter.

  • Ønsker du å selge populære undertøysprodukter?
  • Ønsker du å være en del av et lidenskapelig team av kolleger som elsker lingeri og er stolte av å jobbe med Europas ledende undertøysmerke?
  • Og ønsker du å utvikle dine selgerkunnskaper i et internasjonalt selskap med solide utviklingsmuligheter?

Selg deilig undertøy til våre kunder.

Som salgsassistent, etter grundig opplæring, er du ansvarlig for å levere World Class Service til våre mange kunder. Du anbefaler og veileder kundene slik at de får en god shoppingopplevelse som ender i et salg. En del av dagen går også med til å lage salgsutstillinger, dekorere vinduer, fylle opp varer og mange andre ting som sikrer en salgsklar butikk med god atmosfære preget av lidenskap, inspirasjon og eleganse.

'Selvfølgelig tjener jeg de fleste kunder, slik at de får den beste veiledningen og finner nøyaktig hva de trenger og ønsker. Jeg tar mål og finner ut hva de liker av materiale, jeg må være der for dem og lytte til deres behov, så vi finner det perfekte. Men jeg tar også vare på mange andre ting i butikken, så det er vakkert og klart, 'forteller Lidia.

Bli en god selger

Selvfølgelig sikrer vi at du er trent i undertøy, tekstiler og salg, slik at du kan levere førsteklasses service. Og vi har mange produktvideoer og kolleger som lærer deg å selge og skape en levende dialog med kundene.

'Fra begynnelsen var det selvfølgelig mye å lære, men alle var veldig hyggelige å hjelpsomme. Jeg ble raskt kjent med boken og med alle kolleksjonene', sier Lidia.

Solide karriere muligheter

Hvis du har ambisjoner om å utvikle deg, er Hunkemöller kjent for å tilby mange utviklings- og karrieremuligheter. Vi investerer i våre ansatte og imøtekommer dine ønsker. Mulighetene er mange - mange.

Hunkemöller-attitude

'Samholdet er fantastisk. Vi kjenner hverandre veldig bra, og vi har vår egen personalapp - In Touch App - der vi deler saker med hverandre. Og så har vi alle denne Hunkemöller-attituden, hvor vi vil være de beste for våre kunder, sier Lidia. Møt noen av dine nye kolleger her: https://jobs.hunkemoller.com/no/teams

Lidenskapelig salgsassistent med god energi og lidenskap for undertøy

Det er en klar fordel hvis du har vært i butikk- helst innenfor tekstil eller undertøy, men dette er ikke et krav, da vi sannsynligvis må lære deg opp.

Det viktigste er at du er lidenskapelig opptatt av mote og dameundertøy, og at du behersker norsk og engelsk, samt har gode salgs- og servicekunnskaper.

Gjør det du elsker!

«Du må elske å være på og ikke redd for å nærme deg kunder. Og så må du være fleksibel og smilende og bare hoppe inn i det, fordi vi er klare til å hjelpe deg godt fra starten av, «avslutter Lidia, som ønsker å fortsette sin karriere hos Hunkemöller.

Er du klar over nye utfordringer?

Send inn din CV og søknad så snart som mulig da vi holder samtaler på kontinuerlig basis. Kort tid etter at du har sendt inn din søknad og CV, vil du bli invitert til å lage et videointervju, som er en del av vår rekrutteringsprosess. Vi kan sende deg to påminnelser for å ta opp videoen din. Etter den andre påminnelsen, vil vi ikke sende deg flere, og du vil automatisk motta en avvisning. Vi anbefaler derfor at du tar opp videoen så snart som mulig, slik at du ikke glemmer det! Du kan lage videointervjuet på norsk.

Vi ser frem til å høre fra deg og se på videoen din!


Les mer om hvem vi er og våre verdier her

Du kan også se vår video på YouTube her

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

  • Ønsker du å selge populære undertøysprodukter?
  • Ønsker du å være en del av et lidenskapelig team av kolleger som elsker lingeri og er stolte av å jobbe med Europas ledende undertøysmerke?
  • Og ønsker du å utvikle dine selgerkunnskaper i et internasjonalt selskap med solide utviklingsmuligheter?

Om stillingen

Stillingstittel
Deltid
Stillingstype
Deltid
Omfang
30 timer pr. uke
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Fortløpende

Søk på stillingen

2. etasje, Lilletorget - gammel del

Åpent i dag 10.00 - 21.00