El Camino

El Camino søker restaurantmedarbeider del- og heltid

El Camino åpnet i 2015 og har i dag flere restauranter. Inspirert av taquerias i California serverer vi den beste mexikanske maten i en chill Baja-vibe.

For oss er det viktig med kvalitet i alle ledd og vi tilbyr sunn og rask mat i miljø med stort fokus på kundeservice.

El Camino Sandvika

Vi ser ofte etter nye medarbeidere, har du lyst å jobbe hos oss så send gjerne en søknad.

Er du en blid og utadvendt person som liker å jobbe med mennesker? Motiveres du av å gi kundene våre gode handleopplevelser? Tar du en utfordring og synes det er gøy med høyt tempo? Da er det sannsynlig at du er den vi leter etter!

Som restaurantmedarbeider i El Camino trives du i en hverdag med høyt tempo! Du er aktiv og detaljorientert og beholder roen i stressende situasjoner. Det er hos deg kunden får den beste servicen og hyggeligste handleopplevelsen.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være å bidra til optimal kundeservice og produktkvalitet, effektiv drift av restauranten og å opprettholde denne fresht og delikat med fokus på renhold og orden.

Vi ser etter deg som er utadvendt, engasjert, med et positivt menneskesyn og er flink til å ta i et tak. Du er strukturert og ryddig med et godt overblikk og med glimt i øyet. Du er flink til å oppnå gode relasjoner til kundene, trives med salg og motiveres av gode resultater. For deg er det en klar sammenheng mellom produktkvalitet og kundetilfredshet.

Da vi serverer alkohol i alle våre restauranter har vi aldersgrense på minimum 18 år.

Vi tilbyr en spennende, utfordrende og aktiv stilling med sosiale medarbeidere og godt miljø. Er du personen vi leter etter gleder vi oss til å lese søknaden din!

Om stillingen

Stillingstittel
Restaurantmedarbeider
Stillingstype
Heltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

Stortorget 1. etasje

Åpent i dag 10:00 - 21:00