Ekstra selger

Vi er på utkikk etter en toppselger på ekstra til vår butikk i Oslo Sandvika!

Som selger på Teknikmagasinet møter du massevis av kunder hver dag som skal behandles med best mulig service, teknisk kunnskap og et stort smil.

Butikkene våre er fulle av spennende produkter og all salg skjer over disk. Jobben som selger innebærer å selge produktene våre med utgangspunkt i hver enkelt kundes spesifikke behov, å bidra til at butikken holdes i god stand samt andre vanlige butikkgjøremål.

HOVEDOPPGAVER:

For å lykkes som selger på Teknikmagasinet tror vi at:

  • Du er målrettet og har et konkurranseinstinkt når det gjelder salg og resultat
  • Du har en evne til å se hva som må gjøres og viser initiativ, samt kan prioritere riktig når arbeidstempoet i blant er høyt
  • Du er en lagspiller og bidrar til å oppnå felles mål for butikken samtidig som du kan ta eget ansvar når situasjoner krever det
  • Du har grunnleggende tekniske kunnskaper, men først og fremst stor interesse for ny teknikk
  • Er nøyaktig og fokusert i ditt arbeid

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Tidligere salgserfaring og mobil reparasjoner er svært meritterende. Du må ha fylt 18 år da deler av produktsortimentet vårt krever dette. Det legges stor vekt på personlig egenhet.

ARBEIDSTID:

Stillingene er en ekstratjeneste ved behov. Oppstart så snart som mulig.

ANNEN INFO:

Dersom du føler at det er akkurat deg vi beskriver så ikke nøl med å sende inn en søknad! Vi vil ha søknaden din senest 27-05-2022. Intervjuer pågår løpende i søknadsperioden og stillingen kan besettes før siste søknadsdato, så ikke vent for lenge!

Om stillingen

Stillingstittel
Ekstraselger
Stillingstype
Deltid
Omfang
1%
Søknadsfrist
27.05.2022
Tiltredelse
Snarest

Søk på stillingen

Kjørbokollen

Åpent i dag 09:00 - 19:00