de fem hjørner

De Fem Hjørner søker assisterende butikksjef

Vi søker en assisterende butikksjef til vår butikk på Sandvika Storsenter med konkurrangseintinkt og genuin interesse for kvalitet og mote.

Du skal bidra til å nå butikkens målsetninger og budsjetter samt optimalisere kundes opplevelse av handleopplevelse hos oss. Du har gjerne et ønske om å jobbe som personal shopper eller erfaring fra stylist bransjen.

Assisterende butikksjef skal i team med eier og daglig leder lede de ansatte mot en positiv arbeidsmoral, nå budsjetter og arbeidslister.

Det er stor variasjon i arbeidsoppgavene og hverdagen vil best av alt fra kundebehandling, merchendising, suplering, arbeidslister, mm. du vil få muligheten til å påvirke varepakken og delta i innkjøpsprosesser. det forventes av du tilegner deg kunnskap om varesortimentet.

I vår butikk er det høy omløpshastighet og du må kunne se muligheter der andre ser begrensninger. samtidig må du ha øye for detaljer og gjøre så butikken skinner og ser inspirerende ut for våre kunder og ansatte.

Du må ha stor arbeidskapasitet og du må være forberedt på å ytre det lille ekstra. jobb annen hver lørdag må påberegnes.

Som person er du strukturert, lojal, positiv, effektiv, sympatisk, fleksibel, og jobber godt i team. Samtidig må du være selvstendig og kunne ta eget initiativ.

Arbeidsbevisthet, kremmerånd og gjennomføringsevne er egenskaper vi søker.

forståelse av salgsteknikk og ønske om å gi en eventyrlig salgsopplevelse for våre kunder er viktig. Er du en "sulten" selger med lidenskap og ambisjoner er det deg vi søker.

Dokumentert erfaring fra bransjen og Visual merchandising er et stort pluss.

Ved rett kandidat blir stillingen satt.

Om stillingen

Stillingstittel
Assisterende butikksjef
Stillingstype
Heltid
Omfang
Fulltid
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Fortløpende

Søk på stillingen

2. etasje, Lilletorget - gammel del

Stengt