Backstage Musikk søker 2 motiverte selgere

Har du en sterk interesse for musikkinstrumenter og salg, og et brennende engasjement for å hjelpe andre med å realisere sine musikkdrømmer?

Da har vi stillingen for deg! Backstage Musikk leter nå etter to motiverte selgere til vårt team i butikken på Sandvika Storsenter. Stillingen(e) er på inntil 70%, med varierende arbeidstid (dag, kveld, helg).

Backstage Musikk er en totalleverandør av produkter og tjenester til musikkbransjen. Med stort fokus på kunnskap og musikkglede er vi en faghandel som legger både stolthet og kjærlighet i hvert salg. Vi tilbyr et stort utvalg av piano-, keyboard-, gitar-, bass-, studio- og produksjonsutstyr. I tillegg har vi en aktiv nettbutikk, og tilbyr dessuten musikkundervisning ved våre skoler i Sandvika og på Strømmen.

Vi leter nå etter deg som alltid yter det lille ekstra, og som setter kundens handleopplevelse i fokus. Du bør være en ansvarsfull og strukturert person, som kan jobbe godt både selvstendig og i team. Samtidig må du trives i til dels hektiske omgivelser. Du må dessuten være over 20 år, ha høy arbeidsmoral og gjerne tidligere erfaring fra butikk. Spiller du også et instrument og har kunnskap om musikkinstrumenter, er du langt på vei vår ideelle kandidat.

Hos oss vil du møte et svært kompetent team, og du vil få opplæring etter behov. Vi er stolte av å kunne tilby et meget godt og inkluderende arbeidsmiljø, i en bedrift der vi kan tillate oss å være kreative, og ha det morsomt. Kjenner du deg igjen? Da vil vi gjerne høre fra nettopp DEG!

Om stillingen

Stillingstittel
Selger
Stillingstype
Deltid
Omfang
Ca 70 %
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Fortløpende
Kontaktperson
Leif Bratterud
Stilling
Eier
Telefon
91341553
E-post
leif@backstagemusikk.no

Søk på stillingen

2. etasje, Kjørbokollen – gammel del

Åpent i dag 09:00 - 19:00