Åpen søknad - Lush Sandvika

Er du fleksibel, tilgjengelig og engasjert og ønsker jobb hos oss i Lush?

Om jobben

Lush er på utkikk etter å bli kjent med ulike talenter i alle stillinger til butikkene våre. Kanskje er du student, ønsker deg en jobb i sesongferien, har en lederspirer i magen eller ønsker deg en fast deltidsstilling? Nå vil vi gi deg muligheten til å legge igjen en åpen søknad her hos oss!

Lush tilbyr en variert arbeidshverdag hvor service- og kundebehandling står sterkt. Vi tilbyr en arbeidsplass med engasjerte, serviceinnstilte ansatte som brenner for våre produkter og som ønsker å gi kunder fantastiske 5-stjernes Lush-opplevelser.

Vi ser etter deg som er over 16 år som har en genuin interesse for kosmetikk og salg og et ønske om å yte god service til alle kunder. Jobben består også av manuelle oppgaver som blant annet varemottak og renhold. Vi søker deg som har god kjennskap til Lush og som deler de samme verdiene våre. Du må trives med å jobbe i team, men også være åpen for å arbeide selvstendig.

Vi er nysgjerrige på å høre nærmere om hvorfor du er interessert i denne stillingen og høre deg vise frem ferdighetene som vil gjøre deg til den perfekte kandidaten. Ettersom dette er en åpen søknad, vil vi ta kontakt med aktuelle søkere fortløpende.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Om stillingen

Stillingstittel
Åpen søknad Lush
Stillingstype
Deltid
Omfang
Deltid
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Fortløpende

Søk på stillingen

2. etasje Stortorget

Åpent i dag 09:00 - 19:00