Meny
 
gaveideer

4 sikre gaveideer til kjæresten

Valentine's Day er rett rundt hjørnet og hvis du virkelig vil imponere har vi noen sikre gaveideer til kjæresten som får hjertet til å banke litt fortere.

I 2019 faller Valentine's Day på en ellers ganske alminnelig torsdag og siden livet består av flest hverdager, er dette en fin mulighet til å gi kjæresten litt ekstra kjærkommen oppmerksomhet. Vi foreslår at du kombinerer årets kjærlighetsgave med noe dere kan gjøre sammen på Valentine's Day.

1. Massasjeolje + massasje

 

Sett stemningen med en magisk massasje. Kjøp en deilig massasjeolje og skjem bort kjæresten med en halvtimes massasje. Dette er en perfekt start på daten; man senker skuldrene og retter fokuset på hverandre.

 

Tenn duftlys og sett på avslappende musikk. Dersom dere har badekar kan du også helle litt massasjeolje i badevannet og flytte stemningen dit.

 

Du kan også gjøre gaven enda mer romantisk ved å gi kjæresten en liten bunke hjemmelagede massasjekuponger. Du kan tilpasse kupongene med forskjellige typer massasje og forskjellig lengde. Gjør gjerne kupongene ekstra personlige med å tegne, lime på bilder eller skrive på kupongene. 

2. Pizzastein + middag

  

Middag på Valentine's Day behøver ikke å finne sted på en dyr restaurant. Kvelden kan bli minst like vellykket om man lager middagen hjemme, sammen. Hva med en skikkelig god italiensk pizza?

 

Ved å gå til innkjøp av en pizzastein tar du den hjemmelagede pizzaen til et nytt og sprøtt nivå. Sammen med pizzasteinen pakker du inn alle favorittingrediensene til kjæresten din og setter frem fine servietter og stearinlys. Sett av kvelden og nyt hverandres selskap.

 

Bonustips: Pizzasteinen må forvarmes for at den skal gi best effekt. Sett den på et stekebrett nederst i ovnen og la den bli stekende varm mens du pynter deigen med fyllet dere liker best.

 

Den vanskeligste delen er å få pizzaen helskinnet over på steinen. Hvis du flytter pizzaen over mens den fortsatt ligger på bakepapiret blir det mye lettere, men bakepapiret skal helst ikke være med under stekingen.

 

Trikset er å la pizzaen steke i et par minutter på bakepapiret, før du enkelt «napper» det ut, som en tryllekunstner som drar duken av det fulldekkede bordet. Klarer du det, får pizzaen godgjort seg direkte på steinen, og du imponerer på kjøkkenet.

 

3. Polaroidbilder/kort + bildebok

Kort fra ARK Bokhandel til kr 23,- per stk. 

 

I en digital verden får de analoge minnene ekstra stor verdi. Tenk så hyggelig å fange fine øyeblikk på polaroider, eller finne nydelige kort og samle dem i en lekker minnebok. Glem «picture perfect». Her tar dere vare på ekte øyeblikk - ett av gangen.

 

Ta det første bildet eller kortet til minneboka på Valentine's Day og se minnet bli foreviget på spesialpapiret sammen. Lim det inn i boka sammen med pynt du har lagt ved i gaven. Det kan være bokstaver, snakkebobler, glansbilder eller andre små rekvisitter. Lek med mulighetene og lag deres egen tradisjon.

 

4. Gavekort

 

Det sikreste gavetipset er gavekort. Dittgavekort kan brukes på nesten 100 kjøpesenter og rundt 70 hoteller i Norge. Det er med andre ord et gavekort med stor frihet til å velge. Kanskje dere skal bruke gavekortet på noe sammen, eller la din kjære kjøpe det som står øverst på ønskelista.

 

Har du fremdeles litt tid på deg kan du designe og bestille ditt egen kort her, men er du ute i siste liten med valentinsgaven kan du selvfølgelig kjøpe gavekortet på senteret. Les mer om gavekortet her

 

Få flere tips til en vellykket valentinsfeiring her.

Sist endret - 04 februar 2020