Meny
 
line i sommerkjole

Sommerkjolene vi ønsker oss!

Sommeren har kommet på Sandvika Storsenter, og akkurat nå er butikkhyllene proppfulle av vakre kjolenyheter. Disse lekre sommerkjolene kan styles både til hverdag og fest. Her er våre favoritter. 

Straks er sommeren her for fullt, og vi drømmer om å kle oss i luftige og lekre sommerkjoler, med sandaler på føttene, solbriller på nesa og en stråveske i hånda.

 

Butikkene på Sandvika er for tiden fullstappet med fantastiske sommerkjoler i alle fasonger, mønstre og variasjoner, i alle prisklasser. En sommerkjole er i tillegg superanvendelig både til hverdag og fest, og nettopp derfor anbefaler jeg å ha dette i bakhodet når du velger kjole. En lang og blomstrete kjole er kjempefin med dressjakke over og kan styles opp og ned med skovalg. Med hvite sneakers får kjolen en avslappet og kul look, og med et par boots og skinnjakke eller olajakke til er du festivalklar. Bytter du ut hverdagsskoene med et par høyhælte sandaler er du med ett kledd for sommerfesten, og med et par flate sandaler og stråveska i hånda er sommerferieantrekket komplett.

 

 Blomstrete kjole fra Gina Tricot kr 399

 

I år har jeg lyst på en lang kjole med knapper til å bruke til alle sommerens festlige og mer hverdagslige anledninger. Denne fra Gina Tricot er både pyntet og vakker i snittet samtidig som den er komfortabel på. 

Kjole fra YAS/Olivia's Verden kr 799

 

Hos Olivia's Verden henger det lekre kjoler på rekke og rad, og jeg falt for denne stripete skjortekjolen fra YAS, som er en drøm å ha på. Denne vil jeg style med et par hvite snøresandaler når solen titter frem.

 

Kjole fra Nümph/Olivia's Verden kr 999

Fra Gina Tricot: Kjole kr 399 / Jakke kr 399

 

En linkjole er noe jeg mener alle burde ha i sommergarderoben, og denne versjonen fra Gina Tricot er både søt og fin på. Kjolen har tynne stropper som gjør at den blir pyntet og festklar med hæler til, eller hverdags- og festivalklar ved å style den med ulike jakker og sko.

Kjole fra Lollys Laundry kr 1199

 

En blomstrete kjole er et must i min sommergarderobe, og denne fra Lollys Laundry/Olivia's Verden er i mine øyne den perfekte sommerkjolen. Denne blir også perfekt til hagefesten med et par espadrillos, eller med behagelig Birkenstocks, som jeg har på meg her. 

 

Hilsen Line

Sist endret - 25 juni 2019