Meny
 
line med klær i lin

Sommerfin i lin

I år er ton-i-ton lyse eller beige antrekk, gjerne i sett, overalt i motebildet. Vi på Sandvika Storsenter elsker denne trenden, og Line har tatt turen rundt på senteret og scoopet sine favoritter.

Endelig er sommeren her, og ingenting er deiligere enn å kle seg i lette, lyse plagg. Denne sesongen er det lin som gjelder, og på Sandvika Storsenter finner du selvfølgelig et stort utvalg deilige og vakre linplagg som tar deg trendsikkert gjennom varme sommermåneder!

 

Lin er perfekt for varmere vær. Det deilige materialet puster nemlig svært godt og holder deg sval og komfortabel selv om hetebølgen herjer. Motebutikkene på Sandvika Storsenter er for øyeblikket fulle av vakre linplagg, og siden det ofte kan være en utfordring å finne veien gjennom jungelen av utvalg på Sandvika Storsenter, har vi tipsene til hvordan du kan style sommerens linplagg. 

 

 

Linblazer

 

Linblazer fra Zara kr 799

 

Jeg har lett etter den perfekte linblazeren i lang tid, og har endelig funnet den hos Zara på Sandvika Storsenter. Denne kommer jeg til å bruke over kjole, med denim, som her, eller sammen med et lekkert silkeskjørt og t-skjorte.

 

 

Linskjorte

 

Linskjorte fra Gina Tricot kr 299

 

En hvit linskjorte er et must i min garderobe, og om sommeren liker jeg å style den til det meste. Linskjorten er superfin til denim og er like fin til en jeansshorts, som til denimskjørt eller olabukse. Linskjorten fra Gina Tricot er en favoritt, så denne skal få bli med i feriekofferten. Skjorten er rett i snittet og sitter løst og luftig på. 

 

 

Linbukse

 

Linbukse fra H&M kr 299

 

Denne linbuksen fra H&M er den ultimate sommerbuksen. Den har strikk i livet, er croppet ved anklene og har den lekre beigefargen jeg er så glad i. Denne linbuksen vil jeg bruke med en enkel, hvit t-skjorte eller singlet og et par sandaler, og til sneakers og en deilig strikkegenser på lange sommerkvelder. 

 

 

Skjortekjole

 

Linkjole fra Copenhagen Luxe/Olivias Verden kr 699

 

En lang skjortekjole er for meg en favoritt i feriekofferten. Denne skjorten fra Olivias Verden er perfekt til både strandferien og bylivet i sommermånedene. 

  

Hilsen Line

Sist endret - 11 juni 2019