Meny
 
burger

foto: produsentene

En perfekt sommerhelg!

Det ser ut som en perfekt sommerhelg står for døren på Østlandet, med sol og høye temperaturer. Utnytt den til det fulle i egen hage!

Butikkene her på Sandvika Storsenter er fulle av gode sommerprodukter og tips til hjem, hage og middagsbord. Når sommerværet kommer for fullt, synes alle det er aller best å være ute – så gjør deg klar til en helg med uteliv!

 

Grilling er et viktig stikkord for mange når finværet kommer. Hos Jernia og Clas Ohlson finner du et stort utvalg griller og grilltilbehør, enten du er fan av kull, strøm eller gass. De to velutstyrte butikkene byr også på mye annet nyttig til uterommet, alt fra plenklippere til hageslanger og myggjagere.

 

Mens roboten tar seg av plenen, passer det godt med et grillmåltid i gode venners lag. Meny har råvarene og tipsene du trenger til grillfesten. Burgere er noe alle liker, så hvorfor ikke satse på «verdens beste burger»?

 

 

Da er det Angus-burger du bør velge, ifølge Meny, og server den med tilbehør som mikser det salte, søte og syrlige. Kombinasjonen cheddar, bacon og fritert løk resulterer i en burger hvor alle smakene er i perfekt harmoni, og hos Meny finner du alt du trenger!

Er du ikke helt grillekspert? Fortvil ikke – Clas Ohlson gir deg sine beste tips i denne videoen!

 

Sist endret - 10 juni 2020