Meny
 
sandaler produktbilder kollasj

De fineste sandalene finner du på Sandvika Storsenter!

Sommeren har ankommet Sandvika Storsenter, og vi gleder oss over at det endelig er sandalvær! Akkurat nå er butikkhyllene proppfulle av freshe og praktiske sandaler. Her er sandalene vi ønsker oss denne sommeren.

En lekker sandal kan løfte ethvert sommerantrekk, og på Sandvika Storsenter finner du selvfølgelig det aller beste utvalget innen elegante, sporty, bohemske og komfortable sandaler. Enten du ser frem til en sommer i sydelige strøk, eller skal tilbringe sommermånedene i storbyen, vil du holde deg sommerchic i disse lekre sandalene.

 

Sandaler kan kombineres til alle antrekk, og gjør basisantrekket t-skjorte og skjørt, shorts eller jeans sommerlig og fresht!

 

Klassisk og stilrent

En lekker sandal er et must i sommergarderoben, og akkurat nå ønsker vi oss et par i klassisk brunt, et nytt par minimalistiske sorte og et par gøyale og fargerike. Du vet sikkert allerede at du finner det beste utvalget på Sandvika Storsenter, og etter en tur rundt på senteret på jakt etter de fresheste sommersandalene, ble det mange favoritter på listen! 

 

Et par stilrene og klassiske sandaler blir sjelden feil, og passer perfekt til en minimalistisk scandistil. Se etter par i sort, brunt eller hvitt og gå gjerne for et par i skinn, da disse vil forme seg etter foten og vare år etter år. 

 

 

Brune snøresandaler fra Zara kr 299 / Sorte slip-ins fra Zara kr 299 / Hvite på modell fra Mango kr 349 / Semsket beige fra Mango kr 349 / Sorte med kryss fra Bianco kr 1000

 

Flipflopper 

De trofaste flipfloppene er for mange av oss nærmest uniform på late sommerdager, og i år er også det behagelige fottøyet det mest trendy du kan ha på føttene. Ifølge motefolket er ikke lengre flipfloppen forbeholdt stranden og bassenglivet, men er en helt akseptabel del av hverdagsantrekket. Vi elsker trenden og gleder oss til å rusle gatelangs i en luftig sommerkjole og flipflops.

 

Sporty

Sporty sandaler eller slides har vært en favoritt blant urbane fashionistaer i en årrekke, nytt i år er den aller hotteste trenden - "pappasandalen". Det er en sandaltype de fleste av oss kjenner til, og som navnet tilsier elsket av pappaer verden over. Du trodde kanskje ikke at denne sandalen noen gang kom til å bli trendy? Men sommeren 2019 er den altså superhot!

 

ØVERST FRA VENSTRE: Brune gladiators fra Mango kr 349 / Sorte med kryss fra Bianco kr 1000 / Slip-ins fra Sapatos kr 995 / Flettet bast fra Zara kr 399 / Sebraprint fra Zara kr 349 / Sorte med cut-out-detaljer fra Eurosko/Nye Sko kr 799 / Brune på modell fra Mango kr 349 / Slip-ins med slangeprint fra Mango kr 299 / Brune med spenne fra Bianco kr 500 / Flipflops fra H&M kr 49 / Sorte med tå-rem fra Bianco kr 550 / Brune med knyting fra Zara kr 299

 

Sjekk våre sandalfavoritter og kom innom oss for å finne din nye sommersandal!

Hilsen Line

Sist endret - 11 juni 2019