Meny
 
hovedbilde kollasj av produkter og ansiktsbehandling

Det er på tide å gjøre kroppen sommerklar!

Vi har lagt bak oss en annerledes vår, og er endelig inne i juni måned - det er på tide å klargjøre kropp og hud for varmere dager og sterkere sol.

Ansikt

Det er viktig å forberede huden før du skal ut i sommersolen​. Vi begynner på toppen: Det er viktig å preppe huden i ansiktet og bygge den opp før den eksponeres for solstråler. Solen gjør oss godt, men den kan også være skadelig om vi ikke er forsiktige.

  • hudpleie-2.jpg
  • hudpleie-3.jpg
  • hudpleie-4.jpg
  • hudpleie-5.jpg

Solstråler tapper huden i ansiktet for A-vitamin, så hudpleier Lorene hos Sandvika Hud og Kroppssenter anbefaler å bruke kremer med A-vitaminer. Dette er noe man bør begynne med allerede i januar/februar. A-vitamin kan også motvirke kvisedannelse, forbedre solskadet hud, redusere faren for kreft, redusere fine rynker og pigmentflekker, redusere store porer og jevne ut hudfargen.​

 

 

Lorene anbefaler serien Environ, kvalitetsprodukter som selges i salongen. Vitamin A øker produksjonen av nye celler og avstøtning av gamle.

 

Ønsker du å skjemme bort deg selv litt ekstra, finnes det mange behandlinger du kan ta i salongen. Ta kontakt om du er usikker på hvilken behandling, så hjelper de deg med å finne en tilpasset din hudtype. Besøk hjemmesiden her for mer informasjon.

 

Sommerklare legger

Kjoler, skjørt og åpne sko krever føtter og legger som tåler dagens lys. Hvordan får man så silkemyke og pene legger?

 

Nupper etter barbering er et kjent problem. Noen av hårene på leggene kan være like tykke som de i bikiniområdet. Grunnen er at hårsekkene tettes og dermed dannes det små komedoner eller nupper. Bruk av sløve barberhøvler er også med på å danne nupper. Dette kan løses ved skrubb i dusjen og fuktighetskrem med fruktsyrer.​ Barber også alltid med hårene, ikke mot. 

 

 

For å unngå dette problemet er voksing et godt alternativ. Håret bør ha en lenge på 0,5 cm når du vokser det, og på grunn av hårets forskjellige vekstfaser anbefales det å vokse legger 2 ganger med 4 ukers mellomrom for et perfekt resultat. Voksing i salong tar ikke lang tid, og du har hårfrie legger i flere uker – praktisk, og så å si nuppefritt fordi du drar opp hårene med røttene. 

 

 

 

Fotpleie

Føttene våre får ofte litt for lite oppmerksomhet for den store jobben de gjør hver dag. Daglig pleie av føttene vil kunne forhindre plager og ubehag som hælsprekker, og føttene vil alltid være klare for sandaler og åpne sko. 

 

 

Hos Sandvika Hud og Kroppssenter har de offentlig autoriserte fotpleiere som behandler både friske føtter og føtter med ulike problemer. Behandlingen starter med et deilig skumbad før negler klippes og slipes, hard hud og eventuelle torner fjernes. Behandlingen avsluttes med en lett fot- og leggmassasje. Denne behandlingen anbefales virkelig!

 

 

Freshe negler gjennom hele sommeren

For å holde føttene freshe gjennom hele sommeren anbefaler Lorene en shellacbehandling på tåneglene. Lakken fås i alle regnbuens farger, og tåneglene holder seg pene lenge. Shellac er garantert ripefri i 14 dager, men holder enda lenger. Ordner du tåneglene nå, trenger du ikke tenke mer på dem i sommer! 

 

Hos Sandvika Hud og Kroppssenter legger de selvfølgelig også lakk på fingerneglene, her velger du farge etter humør - utvalget er enormt! 

 

Sandvika Hud og Kroppssenter ligger i 3. etasje i Servicebygget. De skreddersyr behandlinger som passer til deg og har stort fokus på velvære og gode resultater. De er opptatt av at du som kunde alltid er i fokus og vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg.

 

Velkommen!

Sist endret - 09 juni 2020