Meny
 
line kirkhus foran planter i strandhatt

Dette pakker du til strandferien

Endelig er sommerferien her, og kanskje har du planlagt en deilig tur til sydeligere strøk? Hos oss på Sandvika Storsenter finner du selvfølgelig alt du trenger for å nyte strandferien i stil. Sjekk våre pakketips til strandferien her!

 

1. H&M kr 249 / 2. H&M kr 99 / 3. Mango kr 299 / 4. VITA kr 320 / 5. H&M kr 139 / 6. H&M kr 249 / 7. H&M kr 279 / 8. Mango kr 349 / 9. VITA kr 139 / 10. H&M kr 199 / 11. Morris kr 1499 / 12. Morris kr 169

 

Når du pakker til sydenferien, er det smart å starte med strandvennlige plagg som badedrakt og bikini. Selv liker jeg å alltid ha med mørke alternativer, som jeg bruker i starten av ferien før brunfargen har satt seg. En mørk badedrakt er også super til en denimshorts eller skjørt når du skal vandre rundt i butikker og oppleve serverdigheter i varmen. Jeg liker å ha et utvalg bikininer i forskjellige farger og ulike skjæringer og snitt. Fargerike bikinier er flott til sommerbrun hud.

 

H&m

kr 249,-

 

h&m

kr 249,-

 

En lekker og luftig kaftan er et must i strandferiekofferten min. Denne kan jeg enkelt kaste over meg når jeg skal nyte et lite avbrekk i solingen med en deilig lunch i skyggen. Sommerkjoler som «puster» i naturmaterialer som bomull eller lin er supre i sydenvarmen, og kan enkelt varieres fra dag til kveld. Husk at det ofte kan bli litt kaldt på kvelden, derfor kan det være lurt å pakke med seg en genser eller cardigan som passer til resten av feriegarderoben. 

 

zara

kr 549,-

 

Strandvennlige sandaler som flipflops får alltid plass i min strandkoffert. I tillegg har jeg også med meg et par lekre, flate og, ikke minst, komfortable skinnsandaler som passer til alt, og et par høyhælte sandaler som kan brukes til festlige kvelder. 

 

 

Solbriller, en stor stråveske som har plass til en god bok, solkrem og andre nødvendigheter, og en kul hatt som både komplimenterer sydenantrekkene og beskytter deg i varmen, får alltid plass i min feriekoffert. Jeg tar selvfølgelig også med meg solkrem med høy solfaktor og aftersun.

 

Om sommeren liker jeg å bruke minst mulig make-up, men bronzer, vannfast mascara og neglelakk i en fresh sommerfarge er alltid med. Til slutt anbefaler jeg deg å ta med en fuktighetsspray uten parfyme, som gir deg en avkjølende effekt. Det er for meg fast inventar i sommervesken!

 

La deg inspirere:

 

ganni

kr 2099,-

 

gina tricot

kr 399,-

 

gina tricot

kr 499,-

 

h&m

kr 299,-

 

h&m

kr 299,-

 

h&m

kr 299,-

 

mango

kr 169,-

 

mango

kr 249,-

 

Mango

kr 349,-

 

mango

kr 699,-

 

Morris

kr 399,-

 

zara

kr 229,-

 

zara

kr 399,-

 

Hilsen Line

Sist endret - 02 juli 2019