Meny
 
toppbilde tenk tech

TEKNOLOGI: trenger du en ny høyttaler på badet? Eller kanskje en morsom aktivitet for deg og familien? Her er vinterens spennende nyheter denne vinteren. Foto: Produsenten.

Tenk tech - her er vinterens must for deg som liker lyd, bilde og action

Vi elsker god lyd og klare bilder. Og hvem liker ikke litt god, gammeldags ball-lek?

Vi elsker å oppgradere hverdagen vår og gjøre den så smart og praktisk som mulig. Og alle tech-fans vil finne vinterens nyheter både funksjonelle og nyskapende. 

Lek og moro

Har du hørt om Playfinity? Ikke. Da har du mye moro å glede deg til. Denne norskutviklede smartballen gir både barn og voksne timevis med moro inne eller ute. Koble den til smarttelefonen for a ta ball-leken til et nytt nivå.

 

Playfinity Ball fra Anton Sport, kr 999,-

 

Og når vi først er inne på smarttelefon. Elsker du Apple og iPhone? Da må du sjekke ut den nyeste versjonen av iPhone X, nemlig XS Max. Den har blant annet 6,5 tommer Super Retina-skjerm, avansert Face ID, den smarteste og kraftigste chipen i en smarttelefon noensinne og et banebrytende dobbelt kamera. Perfekt til å koble opp mot Playfinity.

 

IPhone X, fra kr 14.490,- for 256 Gb hos Eplehuset.

 

Lykken er god lyd

Stor lyd kan komme i små innpakninger. Og ikke minst ha lekkert design. To av vinterens høyttaler-nyheter er begge i kategorien god design. Er på du utkikk etter din neste praktiske og lekne baderomshøyttaler? Da er høyttaleren fra Dynaudios Music-serien noe for deg. Den har åtte timers batteritid og alle funksjonene fra de større modellene. Flytt den rundt etter behov.

 

Dynaudio Music1 trådløs Høyttaler fra Soundgarden, kr 3.495,-

 

Er du derimot på jakt etter en luksusversjon av lyd, har danske Bang & Olufsen i samarbeid med den anerkjente designeren Michael Anastassiades, designet en kraftig, tråløs høyttaler med 360-graders lydbilde. Kan settes på gulvet eller henges på veggen. Lekker å se på og gir garantert god lyd.

 

Beosound Edge fra Bang & Olufsen, starter på kr 30 000,-

 

 

Av: Redaksjonen/ Chili Publications Foto: Leverandørene.

Sist endret - 29 november 2018