Meny
 
rosa notatbøker og rosa og lilla penner

Penn kr 49,90/stk. / Bok med enhjørninger kr 29,90 / Bok med glitter kr 69,90

Skolestart med stil hos Clas Ohlson

Hos Clas Ohlson finner du alt du trenger til arbeidspulten og sekken – så det er bare å sikre seg godbitene til skolestart allerede nå!

Det er mye lettere å finne glede i arbeidet ved pulten når man har fine notatbøker, gode penner og hyggelige omgivelser. Med alle de flotte kontor- og skolenyhetene fra Clas Ohlson, kan du skape den gode arbeidsplassen du trenger hjemme.

 

 Kalender kr 199 / Lunsjpose kr 29,90 / Drikkeflaske kr 99,90 / Notatbøker kr 29,90

 

En oversiktlig kalender er kjekt å ha foran seg. Der kan du skrive ned viktige punkt som innleveringsfrister og prøvedatoer, så vel som tid for trening og vennetreff. Bruk gjerne blyanter, penner og markeringstusjer for å lage ditt helt egne fargekodingssystem. Slik for du stålkontroll på alt som skjer.

 

Teip kr 29,90 / Post-it kr 49,90 / Øverste penn kr 49,90 / Nederste penn kr 34,90 / Markeringstusjer kr 49,90 

 

Dersom du er glad i å skrive, er det fint å skrive noen notater om dagen i en dagbok. Bruk den som et lite oppslagsverk for å huske når du har gjort hva, eller del følelsene dine med den. Dagboka sladrer aldri, og alle synes det er fint å ha noen å dele med – arkene i dagboka blir fort en god venn.

 

 Dagbok kr 49,90 / Penn kr 49,90/stk / Tavle kr 249 / Lampe kr 99,90 / Notatbøker kr 29,90

 

Vi elsker dessuten det fine settet med fire notatbøker for ulike anledninger; to do, doodles, crazy plans og important notes. I disse kan du planlegge, drømme og tegne – her fins det ingen grenser! I tillegg til skrivesaker og nyttige ting for å holde pulten ryddig, har Clas Ohlson mange flotte og dekorative varer. En fin lampe og en tavle med «trykkbokstaver» gjør seg på pulten. På tavlen kan du skrive motiverende ord til deg selv – smart, ikke sant?

 

Sett med notatbøker kr 99,90 

 

Sjekk ut utvalget hos Clas Ohlson, og bli ikke overrasket om du kjenner at du gleder deg til skolestart allerede i den første ferieuka!

Sist endret - 24 juni 2019