Meny
 
KidsStyle 16.-18. august

KidsStyle på Sandvika Storsenter 16.-18. august

Det blir en leken start på høsten hos Sandvika Storsenter. Ta turen og se hva som skjer når barna får bestemme selv. Vi byr på morsomme opplevelser og masse gode tilbud.

BARNAS FAVORITTER

Det handler om skolestart og fritidsaktiviteter når vi inviterer til KidStyle på Sandvika Storsenter. Vi har latt barna selv plukke sine favorittprodukter og hengt merkelapper på så du skal finne dem. Se etter Emma, Amund, Erwin, Louise, Fritz, Charlotte, Tea og Philips tagger når du besøker oss 16.-18. august.

Barnas favoritter

VÅRT EKSPERTPANEL

Åtter forventningsfulle skoleelever har plukket sine favoritter. Klikk på bildet og bli bedre kjent med hver og en av dem.

Hvitt pausebilde

NÅR EMMA OG AMUND FÅR BESTEMME ...

Hvitt_Pausebilde

Aktiviteter på Sandvika Storsenter 16.-18. august

TRE DAGER MED MORSOMME OPPLEVELSER!

Bli med i triksekonkurranse og se verdensmester i fotball freestyle Tobias Becs vise sine kunster, lag slim med Forskerfabrikken, vinn flotte premier i Kahoot og test den nye digitale uteballen Playfinity. Kom og bli med på leken!

 

Torsdag kl. 18-21 

NYTORGET

 

Svar fort!

Kahoot gjør quiz enda morsommere og nå kan du bli med på Kahoot-konkurranse torsdag 16. august. Det blir flere runder med quiz for ulike aldersgrupper og mulighet til  å vinne flotte premier. Ta med mobilen og test kunnskapene dine!

 

 

 

Torsdag kl. 19

ANTON SPORT

 

En helt ny uteleke!

Vil du prøve den helt nye spillkonsollen for aktiv lek ute, Playfinity? Ballen er en digital leke som kobles opp med en egen app, så du kan konkurrere med venner eller spille selv. Kom til Anton Sport torsdag 16. august kl. 19 så viser vi deg hvor morsomt dette er!

 

Fredag kl. 17-20

TORSHOV SPORT

 

Triksemester Tobias Becs

Oslogutten Tobias Becs er verdensmester i fotball freestyle og reiser verden rundt for å promotere sporten og vise sine kunstner. I samarbeid med Torshov Sport kommer han nå til Sandvika Storsenter for å vise sine fotballtriks. Du kan bli med å trikse og være med i konkurranse om tøffe premier. Tobias kommer til oss fredag 17. august.

 

Lørdag kl. 11-16

NYTORGET

 

Bor det en forsker i deg?

Finn det ut når Forskerfabrikken besøker Sandvika Storsenter lørdag 18. august. Her kan du lage ditt eget slim, finne ut hvordan du lager en tornado i en flaske og perle kjede med UV-perler som lyser i mørket. Sees vi på Nytorget da?

Sist endret - 10 august 2018