Meny
 
dame i hvit kjole med svarte prikker og svarte sko

De vakreste 17. mai-kjolene finner du på Sandvika Storsenter.

17. mai-kjolene vi elsker!

Snart er den store festdagen her, og for de av oss som ikke har bunad, er jakten på den perfekte 17. Mai kjolen igang. For å unngå potensielle kleskriser, har vi saumfart det store utvalget av lekre 17. mai-kjoler du finner på Sandvika Storsenter. Sjekk våre favoritter her.

 

Minimalistisk

Min personlige stil har blitt veldig minimalistisk de seneste årene og helst ønsker jeg så lite dilldall som mulig i hverdagsantrekket.

 

Et av mine favorittmerker for minimalistiske plagg er Filippa K og denne kjolen har alt jeg ser etter i en 17. mai-kjole. Den er florlett, søt og feminin, samtidig som den er deilig og behagelig. Snøringen gjør at den lett kan endre looken ved å stramme den og dermed fremheve midjen, eller la den henge rett og stilsikkert.

 

Som ved de fleste minimalistiske plagg, er det tilbehøret du velger som skaper det personlige preget. Antrekket kan derfor lett forvandles fra å være helt enkelt og rent, til å bli glamorøst og klar for 17. mai!

 

Jeg vil style kjolen til nasjonaldagsfeiringen som på bilde. Med røde, blå eller metalliske festsandaler, en clutch og en lekker blazer over skuldrene, er kjolen med ett blitt party-glam. Med en 17. mai-sløyfe og flagget i hånda er denne minimalistiske herligheten forvandlet til den ultimate 17. mai-kjolen.

 

Kjolen kan også styles med et belte i livet om du ønsker å rampe den til litt. En enkel kjole som denne er super å ha i klesskapet til alle vårens- og sommerens festligheter, reiser og varme dager, da den er like fin til sneakers, sandaler som til høye hæler.   

 

Kjole fra Filippa K hos Nadine, kr 2100,-, sko fra Apair hos Shoebaloo, kr 2399,-, hårspenne med perler på fra Plissé, kr 119,-

 

Prikker og blomster

Jeg har en stor forkjærlighet til prikkete kjoler, som gir meg gode assosiasjoner til Paris. For selv om vi snakker om 17. mai-kjoler, skader det aldri med litt fransk stil over det hele, mener nå jeg.

 

Prikker er yndig og vakkert, og med et flagg i hånden og 17. mai-sløyfe på brystet er disse herlighetene som skapt for en real nasjonaldagsfeiring. Begge disse prakteksemplarene er fra Ganni, og helt ærlig vet jeg ikke hvilken av disse to kjolene jeg liker best.

 

Dette er kjoler som kan brukes i sesongens mange festanledninger, etter 17. mai. De er enkle å variere med små grep, og kan like gjerne brukes til hagefesten som til en deilig sommerdag i by og på landet. 

 

 Kjole fra Ganni, kr 1999,-.

 

 Prikkete kjole fra Ganni, kr 1999,-, sko fra Apair hos Shoebaloo, kr 2699,-.

 

Kjole fra Ganni, kr 2399,-.

 

Kjole fra Ganni, kr 2399,-, sko fra Apair hos Shoebaloo, kr 2399,-.

 

Bohem

Så snart jeg kjenner varmen i luften blir jeg dratt mot bohemske gavanter, og den laidbacke og behagelige boho-stilen. Siden luksusbohemen hører sommeren til, finner du selvfølgelig et stort utvalg av nydelige boho-chic kjoler i ulike fasonger og prisklasser på Sandvika Storsenter, akkurat nå.

 

Jeg elsker denne lyse lavendelfargen denne våren, og ettersom jeg også digger en bohemsk sommerstil, fikk jeg full pott i denne vakre kjolen fra Notes du Nord hos Nadine. Snittet og lengden er helt på trend denne våren, og med sko ton-i-ton og en vakker hårbøyle med perler på, er jeg klar for 17. mai i bohem stil. 

 

17 Mai kjole

 En bohemsk kjoledrøm i lys lavendel, fra Notes du Nord hos Nadine, kr 2599,-, sko fra Sam Edelman hos Mark + Brandy, kr 1500,-.

 

 Bohemsk kjole i lys lavendel fra Notes du Nord hos Nadine, kr 2599,-, sko fra Sam Edelman hos Mark + Brandy, kr 1500,-

 

Sjekk flere perfekte 17. Mai kjoler fra Zara under!

Kjole fra Zara, kr 549,-.

 

Kjole fra Zara, kr 549,-.

 

Kjole fra Zara, kr 399,-.

 

Kjole fra Zara, kr 549,-.

 

Kjole fra Zara, kr 549,-.

 

 Kjole fra Zara, kr 549,-.

 

 

Ha en nydelig 17. mai-feiring!

 

Sist endret - 02 mai 2019