Meny
 
dame i hvite klær og pyntet hår

17. mai-antrekk. Drakt fra Filippa K, jakke fra Mark + Brandy, bukse fra Nadine.

17. mai-antrekk uten kjole

Snart er nasjonaldagen her, og på Sandvika Storsenter finner du antrekkene som passer din stil! For de av oss som ikke ønsker å gå i kjole på 17. mai finnes en rekke vakre alternativ til festantrekket. Her er våre antrekksfavoritter for deg som ikke ønsker å gå i kjole. 

Drakt

Disse draktene er råkule som 17. mai-antrekk! Kombiner dem med lekkert tilbehør som smykker, hårpynt med perler på, clutch og sko for å gjøre dem festklare til nasjonaldagen. 

 

 En nydelig hvit drakt er et perfekt 17. mai-antrekk. Her har jeg stylet den med mørkeblå hæler og en vakker hårbøyle med perler på for å gjøre den pyntet og festklar. 

 

Drakten er fra Filippa K, jakken finner du på Mark + Brandy og koster kr 4300,-, buksen finner du hos Nadine til kr 1900,-. De lekre mørkeblå skoene komplimenterer hvite antrekk og er ikke minst perfekt til 17. mai. Skoene er fra Apair på Shoebaloo og koster kr 2799,-. Hårbøylen finner du hos Nadine og koster kr 250,-.

 

Dette lekre settet i lin er supert dersom du ikke liker å pynte deg for mye, og vil at 17. mai-antrekket skal se avslappet og kult ut.

 

 

Drakten er fra Mango på Sandvika Storsenter og koster kr 349,- for bukse, og kr 699,- for jakke. Skoene er behagelige og trendriktige fra Anonymous Copenhagen hos Shoebaloo og koster kr 1699,-.

 

Med en knallrød drakt blir 17. mai-antrekket uten kjole slett ikke kjedelig! Vi digger denne drakten fra Zara som koster kr 899,- for jakke og kr 549,- for bukse. 

 

Sett

Topp og bukse eller skjørt i sett er fortsatt hot i motebildet, og dette settet er perfekt til den store festdagen! 

 

Jeg falt pladask for dette florlette og feminine settet i flaggets farge. Settet er i silke og sittter løst og ledig på kroppen. Skoene er like behagelige som de er vakre å se på. Hele antrekket finner du på Mark + Brandy på Sandvika Storsenter, topp kr 3800,-, skjørt kr 4600,-. Skoene er fra merket Sam Edelman, kr 1500,-

 

Skjørt og shorts 

En kledelig city shorts med tilhørende vest, eller en vakker bluse og skjørt, er flotte alternativer til 17. mai-antrekk. Sjekk hvordan du kan kombinere plaggene for å bli festklar!

 

Jeg falt med en gang for rustfargen på dette vakre skjørtet fra Samsøe Samsøe på Nadine. Det er trendriktig i snitt, lengde, farge og materiale, og lett å style opp og ned.

 

Jeg valgte her å kombinere det med en løs oversize topp i t-skjorte snitt for å skape den riktige looken vi har sett i motebildet denne våren. Kombiner antrekket med sko i kontrastfarge og vårens store trend, perlespenne for å gi antrekket ditt et mykt og glamorøst helhetsutrykk.

 

 Skjørtet er av merket Samsøe Samsøe og du finner det hos Nadinekr 1299,-, toppen er fra FWSS hos Mark + Brandy, kr 1700,-, skoene er fra Anonymous Copenhagen hos Shoebaloo og koster kr 1699,-. Hårspenne med perler fra Plissè hos Nadine, kr 119,-

 

Dette kule shorts og vest settet finner du hos Zara på Sandvika Storsenter. Vesten koster kr 399,- og shortsen kr 349,-.

 

Vi er ikke lei av blomster og har lyst å kle oss i dette festfine antrekket på 17. Mai. Settet finner du hos Zara og koster kr 699,- for jakke og kr 399,- for bukse. 

 

 

Helbeige antrekk er en annen trend vi har sett mye av i motebildet denne sesongen, og dette settet fra Zara tikker alle boksene om du ønsker å kle deg moteriktig og delikat i beige på 17. mai.

 

Kombiner det som her med hvite sko eller skru på glamorfaktoren med metallisk tilbehør. Beige er også rålekkert med gullfargede smykker som både pynter og flatterer antrekket. 

Antrekket finner du hos Zara på Sandvika Storsenter og koster kr 199,- for topp og 299,- for bukse. 

 

 

Buksedress

Jumpsuiten er i vinden denne våren og vi elsker dette trendplagget! En buksedress er behagelig og festfin. Med riktig tilbehør er du med ett klar for nasjonaldagen. Sjekk ut disse freshe buksedressfavorittene:

 

 

En duggfresh jumpsuit i gult er helt på trend denne våren, buksedressen finner du hos Mango på Sandvika Storsenter og koster kr 699,-.

 

 

Jeg er stor fan av å kle meg i flaggets farger på nasjonaldagen, og hva er vel bedre enn en behagelig og knallrød jumpsuit? Det vakre snittet på skjæringen, belte i livet og den croppede lengden i beina, gjør denne buksedressen til en 17. mai-favoritt. Buksedressen finner du på Mango, og koster kr 699,-

 

 

Denne buksedress varianten er nok en gang knallrød, som for øvrig er en av vårens hotteste farger. Med flatterende volanger og vide ben vil du med et par lekre sandaler være klar for en morsom 17. mai-feiring på én-to-tre!

Jumpsuiten er fra Zara og koster kr 549,-

 

En klassisk og elegant sort jumsuit trenger ikke mye styling for å være pyntet og festfin. Denne buksedressen finner du hos Bik Bok på Sandvika Storsenter og koster kr 399,-

 

Det siste antrekkstipset til deg som ikke ønsker å gå i kjole på 17. mai er denne lekre saken fra Mango. Kombiner den med hvite eller røde sko, en lekker veske og hårpynt med perler på og en 17. mai-sløyfe og vipps er du klar for nasjonaldagen! 

 

Blå buksedress fra Mango, kr 699,-

 

Vi på Sandvika Storsenter ønsker deg og dine en gledelig 17. mai!

Sist endret - 02 mai 2019