Meny
 
dekket bord

Fra Rivièra Maison: Tallerkener 169-299,- / Dekorative trær 149-199,- 

 

Slik pynter du det vakreste julebordet

Skal du arrangere julelunsj med gode venner, har du invitert jobben hjem til julebord, eller kanskje er det din tur til å ha familien på besøk på julaften? Vi har tipsene til hvordan du kan dekke det perfekte julebordet.

Julen er tiden for levende lys, vakker julepynt og julemusikk på full guffe, mens vi spiser deilig mat som hører julen til. Har du invitert gode venner til julemiddag? Her på Sandvika Storsenter er julestemningen på plass, og vi har tipsene for å få den lune atmosfæren på festbordet!

 

Fra Rivièra Maison: Vinkjøler 1150,- / Glass 115,-

 

I julehøytiden tilbringer vi mange timer rundt middagsbordet, og et vakkert pyntet julebord vil være med på å sette rammen for et hyggelig julemåltid. Levende lys gir varme til bordet, og søte juledekorasjoner, grener og rustikke detaljer er med på å gi bordet ditt et personlig preg.

 

Et godt tips er å bestemme deg for hvilke farger du ønsker på bordet i forkant, da er det lettere å se bordet for seg og unngå at det ser rotete ut. Akkurat nå er det populært å velge stilrene julebord, i hvitt, sort og grått. Da blir bordet som et «rent lerret», hvor du ved valg av pynt vil kunne sette et personlig preg på julestemningen.

 

 

Fra Kremmerhuset: Bestikk, 4 deler 129,-

 

Gå enten for bare sølv eller bare gull om du vil at det skal glitre, da vil bordet få et renere utrykk. Gjør gjerne som dekoratørene på Riviera Maison og Home & Cottage ved å bruke teksturen i bordet som bakgrunn for et rustikt festbord.

 

Fra Kremmerhuset: Pyntereinsdyr 99,- / Bestikk, 4 deler 129,-

 

Ønsker du et tradisjonelt julebord i rødt, grønt og gull, er det fint å bruke grønne grener fra gran som dekor på bordet. Vakre julekuler egner seg utmerket til å dekorere bordet, og søt julepynt i gull er med på å skape en høytidelig stemning. Bruk gjerne duk eller servietter i grove tekstiler som lin for å gi bordet et rustikt uttrykk, og knytt en sløyfe rundt servietten og bestikket i et bånd av velur. Ta frem gullbestikk og kubbelys, og glem ikke å sette på julemusikk! Slik får du den gode julestemningen når du pynter bordet, for det viktigste er å kose seg i julehøytiden!

  

Her på Sandvika Storsenter er det jul og i våre mange interiørbutikker bugner det nå over av vakker juledekor og inspirasjon som garantert vil få deg i julestemning. Kom innom for inspirasjon og koselig julehandel!

 

Hilsen Line

 

Sist endret - 28 november 2018