Meny
 
modellbilde

TEkst: Redaksjonen/Chili Publications / Foto: Imaxtree og produsentene

Få festgløden – du kommer langt med rens, fukt og skrubb

Det er ingen hemmelighet at gode hudpleierutiner og produkter er nøkkelen til vakker hud. Her er gode tips for å gi huden glød før årets festsesong.

Et besøk til hudpleieren i vintermånedene, kan gjøre underverker for huden din. Men kanskje aller viktigst er hvordan du følger opp hjemme. 

Her er tipsene for festklar hud.

 

Det viktigste – rens

 

Rens huden både morgen og kveld for å fjerne skitt, smuss og urenheter. ZO Exfoliating Cleanser inneholder kapslet vitamin E som tilfører huden fukt under renseprosessen, og antioksidantbeskyttelse for en myk og motstandsdyktig hud.

 

For å fjerne døde hudceller og få i gang blodsirkulasjonen, er en mild skrubb et par ganger i uken et must, og gir fin og sunn hud. Huden får ny glød og et bedre utgangspunkt for makeup.

 

Zo Skin Health Exfoliating Cleanser/ Elite-klinikken, kr 595

Vichy Cleansing Charcoal Mask/Apotek 1, kr 247,90

 

Fukt og mer fukt

 

Gi huden din en ekstra boost med en fuktgivende maske, enten i form av en såkalt «sheet mask» som tar fem minutter, eller legg en nattmaske. Uansett vil huden din takke deg. Særlig nå i de kaldeste månedene av året, hvor tørr inneluft og kulde gjør sitt og stjeler fukt fra huden.

 

For å holde på fukten, bruker du dagkrem og nattkrem som begge tilfører rikelig med fukt. Bruk gjerne et serum under. Og ikke glem øyekrem og en god leppebalm.

 

Cosmica Purifying Day Cream/Apotek 1, kr 149,90

Rebalancing Night Balm/Apotek 1, kr 159,90

 

Gode hjelpere

 

Før du skal ut på vift, og før du skal legge partymakeup som skal sitte hele natten, er det viktig med et godt grunnlag. En primer gjør at makeupen sitter hele kvelden. Og bruk gjerne mineralmakeup som er bra for huden. Da tar du ekstra godt vare på huden, også med sminke på. Avslutt sminkerutinen med en ansikts-mist for ekstra fukt. Da vil den garantert sitte hele kvelden og natten.

 

Payot Blue Techni Liss Concentrè/Apotek 1, kr 565,90

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly/Kicks, kr 405

Sist endret - 15 november 2018