Meny
 

Vår hos Jernia

Våren er kommet hos Jernia!

 

  • 1040_Vår1_Charbroil_700px.jpg
  • 1040_Vår1_Karcher_700px.jpg
  • 1040_Vår1_LADYSupreme_700px.jpg
  • 1040_Vår1_Trebitt_700px.jpg
  • 1040_Vår1_Hjemlevering_700px.jpg

Char-Broil Gassgrill Professional series 3400B sort kr 3999,-

Litt grillkos med familien nå som våren er i anmarsj? Gassgrill med 3 brennere og sidebrenner. Grillen startes med trykk på en knapp, og når grillen er i gang, er det Char-Broils infrarøde teknologi som varmer grillen raskt og effektivt til jevn og god varme. Sidehyllene gir deg ekstra arbeidsplass når du griller og sidebrenneren med lokk gjør det enkelt å koke poteter, grønnsaker, saus etc. samtidig som du griller. 10 års garanti.

 

Kärcher høytrykkspyler K5 Full control Flex kr 3399,-

Starte på vårrengjøringen nå? Denne modellen er ypperlig for varierte rengjøringsoppgaver. Den egner seg veldig godt til rengjøring og fjerning av moderate skittdannelser fra større gjenstander og overflater som biler, større kjøretøy, murfasader og hus.

 

Jotun LADY Supreme Finish 3liter. -25 % - kundeklubbpris kr 509,-

Meld deg inn i kundeklubben i dag hvis du tenker på å male en vegg, et rom eller et møbel... LADY Supreme Finish gir en jevn og vakker overflate og er ekstremt slitesterk. Malingen har suveren fly og gjør det enkelt å male uten striper. Bestiller du maling på nett, vil denne blandes når du kommer til butikken. Husk også at vi har fargerådgivere i våre butikker som hjelper deg å velge riktig farge.

 

Jotun Trebitt terrassebeis 3 liter kr 399,-

Trenger terrassen et strøk med ny terrassebeis? Jotun Trebitt terrassebeis fremhever og bevarer terrassens naturlig flotte utseende og beskytter mot sprekkdannelser, lysnedbrytning og fukt. Den er regnsikker allerede etter 1 time og har hele 3 års vedlikeholdsintervall!

 

Hjemlevering

Vi legger tilrette for å gjøre det enda enklere og tryggere for deg å handle hos oss.

 

Vi har nå -50 % på hjemlevering. Velger du hjemlevering med PostNord eller Bring får du varene levert helt hjem til halv pris! Bor du i Oslo og omegn kan du, til og med, få varene levert på dagen med Porterbuddy for bare kr 29,-.