Meny
 

Synsam fronter ny bærekraftig kolleksjon

sea2see 100% recycled ocean plastic

Fellepini x Sea2See er en unik kolleksjon under varemerket Fellepini som er produsert av 100 % resirkulerbar plast fra havet. 

For Synsam er bærekraftighet helt sentralt, og vi har et tydelig mål om å ta vare på planeten vår og å kunne tilby våre kunder en mulighet til å kjøpe miljøvennlige produkter. Fellepini x Sea2See er et veldig viktig steg for å oppnå det målet. 

 

Det er ekstra morsomt, i en tid der miljø og gjenvinning er mer aktuelt enn noensinne, å kunne tilby våre kunder denne muligheten til å kjøpe miljøvennlige produkter som er produsert av 100 % resirkulerbar plast fra havet. 

 

Hvert sekund havner ca. 265 kg. plast i havet og Synsam tar dette på alvor! Plasten i havet samles inn ved hjelp av fiskere som plukker opp all plast de ser når de er ute og fisker. Det er denne innsamlede plasten som er råvaren for kolleksjonen, som består av 6 innfatninger i 3 bestselgende modeller i populære farger. Innfatningene er håndlaget nord i Italia. Alle innfatningene har også høykvalitetshengsler som forsterker følelsen hos kunden av den høye kvaliteten. 

Takket være Fellepini x Sea2See bidrar vi i arbeidet med å rense opp i havet. Hver solgte innfatning er ett steg i riktig retning for miljøet vårt!