Meny
 

Kaja-Maries favoritter

Enten du er på jakt etter den perfekte gave, gifteringer, tilbehøret til antrekket eller noe annet - her er influencer Kaja-Maries favoritter hos Bjørklund akkurat nå!

Mitt navn er Kaja-Marie Christensen. Jeg jobber fulltid som influencer og sosiale medier-konsulent - noe som innebærer varierte, morsomme og fullstappede dager året rundt, hvilket jeg trives godt med.

 

Jeg bor i Oslo, er 28 år, og nå i juni giftet jeg meg med mannen i mitt liv - i vakre omgivelser i Italia! Jeg elsker å reise, oppdage verden og nye kulturer, og jeg deler mer enn gjerne mine opplevelser med følgerne mine.


Blant mine store interesser er mote, beauty og sosiale medier. Jeg er så stolt av å få jobbe med Bjørklund på fast basis. Smykker og klokker er en viktig del av et antrekk - det kan virkelig løfte et ellers kanskje kjedelig antrekk.

 

Jeg har plukket ut mine favoritter fra Bjørklund akkurat nå. Som dere kan se går det mye i gull og perler, da det er mine absolutte favoritter til solbrun hud og sommerantrekk. Jeg liker spesielt godt ADELE skjellarmbåndene fra By Olea. De er perfekt til både bikinien og sommerkjolen, og jeg bruker armbåndet så og si hver dag.

 

Som jeg nevnte, så giftet jeg meg nå i juni. Ettersom bryllupet vårt var på stranden, stylet jeg antrekket med to ankelkjeder fra Bjørklund i sølv. Jeg har hatt dem på meg hver dag siden.

 

Gifteringene våre har vi designet selv fra Duette kolleksjonen til Bjørklund. Vi gikk begge for hvitt gull, min med diamanter på. Vi har planlagt bryllupet i lang tid, så ringene har faktisk ligget klare hjemme i esken i over ett helt år. Endelig kan vi bruke dem!


Jeg valgte også å gi min kjære forlover to smykker fra By Olea i forlovergave. Hun endte opp med å bruke smykkene fra hun fikk dem til vi dro hjem, også på bryllupsdagen min, så man kan trygt si at det var en hit.

 

Enten du er på jakt etter den perfekte gave, gifteringer, tilbehøret til antrekket eller noe annet, så finner du alt du trenger hos Bjørklund!

 

Klikk her for å bla i Bjørklunds nyeste brosjyre, fylt med masse flotte sommervarer.

 

Vil du bli bedre kjent med meg så finner du meg her:

YouTube: Kaja Marie

Bloggen min: kajamarie.com

Instagram: @kajamariecom

 

Kaja-Marie