Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 09:00 - 19:00
Søndag Stengt

NYÅPNING! 15. september

Hverdagsluxus

Åpent i dag 10:00 - 21:00

Fire flasker med parfyme på blå sateng stoff bagrunn

Om Hverdagsluxus

Hverdagsluxus er en spisset nisjeaktør innen duft- og velværeprodukter, med spesiell forkjærlighet for duft til hjemmet. Vi fører kun high-end merkevarer fra Provence og Toscana, som er områder vi elsker og som vi mener representerer det ypperste innen livsstil, reisedestinasjon og det gode liv.

Hverdagsluxus et duftkonsept som drives av lidenskap, kunnskap og ekte engasjement over å kunne bringe glede og inspirasjon til våre kunder. Hos oss vil du finne unike produkter, merkevarer, dufter og historier som vil fremkalle stemninger i et bredt og rikt spekter. Vi gleder oss oppriktig til å møte kunder som vi kan dele vårt duftunivers med og vi elsker å se en kunde lyse opp av begeistring når de oppdage sin nye favorittduft for første gang.

Vi er en familieeid nisjeaktør og bak Hverdagsluxus står et team med lokal tilstedeværelse og stor rekkevidde. Menneskene bak har lang erfaring innen markedsføring, kundeservice, økonomi og finans og ønsket å satse for fullt etter å ha dagdrømt om dette i flere år. Vi arbeider daglig for at Hverdagsluxus skal være ulik andre butikker du har sett og vi har ofte hørt fra kunder at vi trolig er Norges mest unike duftbutikk!

Vi gleder oss til å komme i kontakt med deg!

Kart

Beliggenhet

2. etasje, Kjørbokollen, ny del

Parkering

P-hus Ny del