Meny
 

BlogStyle på Sandvika Storsenter

BlogStyle

Gjør deg klar for vårens nyheter og bli inspirert av bloggerne Anniken Jørgensen, Annabel Rosendahl og Tine Monsen. De har tatt turen til Sandvika Storsenter og plukket ut sine favoritter til BlogStyle. Nå finner du de i våre butikker, merket med en personlig tag fra hver av dem. La deg inspirere og finn din stil, vi har noe for enhver smak!

 

ANNABEL ROSENDAHL

Hun er en rendyrket moteblogger og reiser verden rundt for å hente inspirasjon hun deler med sine følgere. Hun har mange års erfaring som innkjøper for Høyer og er alltid tett på hva som skjer i motebildet. Her kan du lese om hennes besøk på Sandvika Storsenter og se hennes favoritter. 

 

TINE MONSEN

Hun har vært vår egen husblogger og kjenner Sandvika Storsenter veldig godt. Hun skriver om både interiør, skjønnhet, livsstil, mat og mote på bloggen sin. Nå er hun tilbake som en av bloggerne på BlogStyle og her kan du lese om hennes besøk på Sandvika Storsenter og se hennes favoritter.

 

ANNIKEN JØRGENSEN

Hun har blitt kåret til «Norges best kledde» av MinMote i 2017 og er kjent for å kombinere designmerker med budsjettvennlige plagg. Hun er modell i vårt BlogStyle magasin og du kan lese intervju med henne her. Les mer om besøket hennes på Sandvika Storsenter og se hennes favoritter her