Meny
 
Bilde av Gine Margrethe

Gine Margrethes favoritter

Long time no blog! Men så veldig hyggelig og endelig skrive igjen – meditativt. Jeg har under radaren lusket i de nydelige gangene til Sandvika Storsenter. Huket av alle mine favoritter, shoppet, spist og fikk en følelse av ferie der jeg tuslet rundt på jobb. 

 

Jeg gikk fra hvilepuls til cardio, og tilbake igjen. Iveren har en tendens til å ta meg når jeg finner skatter. Det er i disse stunder jeg elsker jobben jeg har. Så jeg gikk fra den ene butikken til den andre, hang av favoritter og lar de nå vandre.

 

 

Sandvika – nå er du fin, altså. Du har bakst og kaffe som varmer mitt hvetehjerte, du bærer mine favorittmerker, blomsterhav som gjør det vanskelig å velge – det gir meg egentlig følelsen av fredag hele uken. Takk!!! Har til og med funnet noen interiørfavoritter, kan du tenke deg?!

 

 

Denne outfiten som er en av favorittene ligger og lurer hos De fem hjørner.

 

 

Perfekt til innekos hos Freyja.

 

 

Dette kordfløyelsettet hos Message er vinneren. Du kan bruke det hver for seg og sammen. Elsk på fargen, stilen og 70-talls sjvongen!)

 

Jeg spår nemlig en rolig høst fylt med innekos, tur, om vi er heldig; middager med venner og noen late søndager på kafè. Min go-to er da deilige ullgensere, jakker, og pieces som enkelt kan gjøre antrekket det lille ekstra. Det skal være behagelig, enkelt å mikse – og man skal få utnyttet plagget til det fulle. Jeg gleder meg over å vise mine favoritter som er merket i butikkene – og must-haves som du ser her.

 

 

Dette antrekket finner du hos Olivias Verden og jeg må ærlig innrømme at både buksen og hatten ble med hjem før jeg fikk tatt det av!

 

 

Sett fra Ganni - en dress bør alle ha i skapet. Du kommer til å bli overrasket hvor mye du kommer til å få bruk for den. Buksen er lekker inntil en oversized ullgenser, mens blazeren passer til alle antrekk.

 

 

Denne jakken fra Missoni er noe du aldri kommer til å kvitte deg med. De klarer å få crazy mønster til å holde seg år etter år, og det kommer alltid til å være en slager.

 

 

En kjole som kan styles til pent, men også til boots og en blazer - denne fra Envelope som du finner hos Kiman Woman.

 

xx, GM

Sist endret - 26 august 2020